Δείτε όλες τις εμφανίσεις από την 10η απονομή των βραβείων Mad – Μέρος Β’

Καίτη Γαρμπή, Νικηφόρος, REC, Onirama, Stavento, Λάκης Παπαδόπουλος, Ελένη Φουρέιρα, Αντώνης Ρέμος, Μάνος Πυροβολάκης, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου & Παντελής Παντελίδης.


Η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε μαζί με τον Νικηφόρο και τους REC και τραγούδησαν την ‘’Ιεροσυλία’’ με μία πιο σύγχρονη μορφή.

Οι Onirama, οι Stavento και ο Λάκης Παπαδόπουλος διασκεύασαν το “Έλα γοριλάκι”.

Η σέξι Ελένη Φουρέιρα έδωσε “Ραντεβού στην παραλία” μέσα από το νέο της τραγούδι σε ένα mash up με το “Conga”, μαζί με τον Μάριο Brasil.

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Μάνος Πυροβολάκης ερμήνευσαν τη μεγάλη τους επιτυχία “Μπορεί να βγω”.

Οι Playmen εμφανίστηκαν με την Hadley και παρουσίασαν το νέο single τους “Gypsy Heart”. Μαζί τους στη σκηνή είχαν έναν ελέφαντα κι επάνω του την Μαίρη Συνατσάκη και την Ντορέττα Παπαδημητρίου σε έναν καυτό χορό!

Ο διαχρονικός Σάκης Ρουβάς παρουσίασε το νέο του τραγούδι “Μια χαρά να περνάς”.

Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε το νέο της αγγλόφωνο τραγούδι “Save me (This is an SOS)” μαζί με το “Free from desire”.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος της χρονιάς, Παντελής Παντελίδης, έκλεισε τα βραβεία τραγουδώντας “Όνειρο ζω” και “Δεν ταιριάζετε σου λέω” σε μια ανατρεπτική συνεργασία – έκπληξη με τον Stan και την Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε εδώ το πρώτο μέρος με εμφανίσεις από τους: Vassy, Mark Angelo, Arash, Stan, Μύρωνας Στρατής, Vegas, Housetwins, Courtney, RiskyKidd, Τάμτα, Μηδενιστή, Ήβη Αδάμου, Shaya, Anise K, Στέλιο Ρόκκο, Κώστα Μαρτάκη, Demy, Alex Leon, Epsilon, Μέλιsses, Ola, Χριστίνα Σάλτη  & Ημισκούμπρια.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!