Eurovision 2014: Η Σουηδία στέλνει Έλενα Παπαρίζου;

Η Σουηδική εφημερίδα Aftonbladet ισχυρίζεται πως ο Christer Bjorkman, υπεύθυνος για την διαδικασία επιλογής του Σουηδικού τραγουδιού, κατάφερε να πείσει τελικά την Έλενα Παπαρίζου να συμμετέχει για πρώτη φορά στο Melodifestivalen!


To «σήριαλ Παπαρίζου» απασχολεί κάθε χρόνο Ελληνικό και Σουηδικό κοινό, με τις φήμες να λένε πως ο Bjorkman προτείνει κάθε χρόνο στην Έλενα Παπαρίζου μια θέση στον Σουηδικό τελικό κι εκείνη αρνείται!

Η Έλενα Παπαρίζου συμμετείχε δύο φορές στο διαγωνισμό της Eurovision με τα Ελληνικά χρώματα κι έχει χαρίσει στη χώρα μας τις 2 καλύτερες θέσεις της! Το 2001 με το «(I Would) Die For You» ως μέλος των Antique ήρθε 3η (θέση που αργότερα ισοφαρίστηκε με τον Σάκη Ρουβά και το «Shake It» και την Καλομοίρα με το «Secret Combination») και το 2005 χάρισε στη χώρα μας τη μοναδική της νίκη με το «My Number One»!

Λέγεται πως το τραγούδι που θα τραγουδήσει είναι χορευτικό και έχει γραφτεί από την τριάδα των Bobby Ljunggren , Henrik Wikström και Sharon Vaughn. Μένει να δούμε αν όντως το δημοσίευμα αληθεύει κι αν η Έλενα Παπαρίζου καταφέρει τελικά να εκπροσωπήσει και τη χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

ogaegreece.com



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!