Aποκλειστικό: Ποιο κανάλι ψάχνει σεφ και μάλιστα από την Καλαμάτα;

Νέο πρόσωπο κλειδί στο κομμάτι της μαγειρικής!!!


Η περίοδος των τελικών αποφάσεων έφτασε για όλα τα μεγάλα κανάλια που προετοιμάζονται πυρετωδώς για να είναι έτοιμες οι εκπομπές μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Οι βασικές μετακίνησεις έχουν πραγματοποιηθεί και για τους περισσότερους αυτό που μένει είναι οι λεπτομέριες στο στήσιμο και σε κάποια τελευταία πρόσωπα.

Η μαγειρική και το στήσιμο της τα τελευταία χρόνια φαίνεται να απασχολεί πολύ τους ιθύνοντες των καναλιών που δείχνουν μεγάλη προσοχή στην σωστή επιλογή ατόμων.

Πριν από λίγη ώρα ήρθε στα χέρια μου η αποκλειστική πληροφορία για μεγάλο κανάλι που ήδη έχει μιλήσει με τον Καλαματιανό σεφ Πέτρο Βρυώνη για να ενταχθεί στην ομάδα καθημερινής πρωινής εκπομπής στο κομμάτι της μαγειρικής.

Η επίσημη πρόταση έχει γίνει στον 28αχρονο σεφ και όπως όλα δείχνουν οι υπεύθυνοι περιμένουν την απάντηση του για να ξεκινήσει σε 25 μέρες.

Ο Πέτρος Βρυώνης είναι από τους πιο γνωστούς νεαρούς σεφ της χώρας με 3 Πανελλήνιες νίκες, μια Παγκόσμια και πολλές διακρίσεις.

Έχει κάνει ήδη αρκετές συνεργασίες και με περιοδικά ενώ το όνομα του φαίνεται να είχε ακουστεί ξανά την περασμένη χρονιά για αντίστοιχη εκπομπή. Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν εξαίρετο επαγγελματία, τρομερά χιουμορίστα και πολύ γρήγορο στη δουλειά του, στοιχεία βασικά για τα νέα δεδομένα στο κομμάτι της μαγειρικής στις εκπομπές πια, άρα όχι τυχαία επιλογή…

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την απάντηση του βραβευμένου σεφ λοιπόν και γιατί όχι να δούμε και νέα πρόσωπα στην Ελληνική τηλεόραση και όχι απαραίτητα μέσα από ριάλιτι παιχνίδια!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!