Η Βeyoncé λανσάρει τη δική της σειρά αθλητικών ρούχων [βίντεο]

Είναι από εκείνες τις celebrities που όχι μόνο δε ντρέπεται για τις πληθωρικές τις καμπύλες, απεναντίας έχει κατορθώσει να τις μετατρέψει σε ένα από τα μεγαλύτερά της “προτερήματα”.


Η Beyoncé έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην “αποκαθήλωση” των ανορεξικών προτύπων, προβάλλοντας έναν πιο υγιή τρόπο ζωής που θέλει τον συνδυασμό γυμναστικής και διατροφής να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Πιστή λοιπόν σε ό,τι πρεσβεύει χρόνια τώρα και ακολουθώντας τη μόδα που θέλει τις απανταχού διασημότητες να “σχεδιάζουν” δικά τους προϊόντα, αυτή τη φορά η δημοφιλής τραγουδίστρια υπογράφει τη δική της σειρά αθλητικών ειδών που ονομάζεται “Ivy Park”. To Ivy εννοείται πως είναι δανεισμένο από το όνομα της μονάκριβής της κόρης και το Park από όλες εκείνες τις ξένοιαστες στιγμές που περνούν μαζί παίζοντας. Μάλιστα η μικρούλα “Blue Ivy” κάνει ένα λιλιπούτειο -όσο και η ίδια δηλαδή- πέρασμα από το official promo video της collection στην πλάτη της μαμάς της.

Τα προϊόντα δεν ξεπερνούν τα 200 σε αριθμό, ανάμεσά τους θα βρεις κολάν, φόρμες, σανδάλια κλπ, ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται από 30 έως 200 δολάρια, ώστε να είναι σχετικά προσιτά σε όλους. Μάλιστα, λένε πως η Bey έχει βγάλει και μερικά κολάν που κάνουν “lifting” στα… οπίσθια προσόντα! Οι κακές οι γλώσσες βέβαια, ακόμα καλά καλά δεν κυκλοφόρησε η σειρά της Bey, έχουν ήδη βγει και πει πως αντιγράφει, έστω μοιάζει με τα αθλητικά της Lululemon.

Ολόκληρο και αυτούσιο το promo video το βλέπεις εδώ. Και εννοείται πως η Beyoncé κλέβει τις εντυπώσεις με το σώμα της να βρίσκεται στα καλύτερά του. Η collection κυκλοφορεί επίσημα στις 14 Απριλίου και σε συνεργασία με το Topshop.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!