Έγκλημα στο Βόλο: Τα δύο αδέρφια μάλωναν συνέχεια, λένε οι γείτονες


Αύριο Τετάρτη θα απολογηθεί ο 41χρονος αδελφοκτόνος των εργατικών Φυτόκου, που σκότωσε με χτυπήματα τηγανιού τον 38χρονο αδελφό του, με τον οποίο βρισκόταν μαζί στο σπίτι τους. Ο δράστης οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, όπου ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί και παραμένει κρατούμενος στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Τα δύο αδέλφια βρισκόταν στο σπίτι τους ξημερώματα της Κυριακής, όπου φέρεται να είναι καταναλώσει αλκοόλ και ο 41χρονος δήλωσε ότι ο αδελφός του, κάποια στιγμή, του επιτέθηκε και ο ίδιος για να αμυνθεί πήρε ένα τηγάνι από την κουζίνα και τον χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Στη συνέχεια τον έβγαλε έξω από το σπίτι, για να πάρει αέρα, γιατί νόμιζε ότι είχε λιποθυμήσει!

Στη συνέχεια ο αδελφοκτόνος δήλωσε ότι ζαλισμένος από το ποτό έπεσε για ύπνο και το πρωί που ξύπνησε συνειδητοποίησε τι είχε γίνει.

Ο ίδιος δήλωσε στην Αστυνομία ότι τα δύο αδέλφια έπεσαν θύματα ληστείας τριών αγνώστων που σκότωσαν τον αδελφό του, αλλά επειδή η κατάθεσή του είχε αντιφάσεις, μετά από 24 ώρες ομολόγησε ότι ο ίδιος ήταν ο δράστης της δολοφονίας.

Σήμερα αναμένεται να γίνει και η ιατροδικαστική εξέταση του 38χρονου θύματος, από την οποία θα προκύψουν χρήσιμα στοιχεία για τις συνθήκες της δολοφονίας.

Μάλωναν και καβγάδιζαν συνέχεια

Σοκαρισμένοι είναι και οι γείτονες, κάποιοι από τους οποίους ήταν εκείνοι που εντόπισαν το άψυχο κορμί του Σταμούλη Σούπα και ειδοποίησαν την αστυνομία. Τα δύο αδέρφια τα γνώριζαν από μικρά παιδιά και δεν περίμεναν να έχουν αυτή τη τραγική κατάληξη όπως λένε στο protothema.gr.

Μάλιστα από τότε που πέθαναν οι γονείς τους, όπως υποστηρίζουν οι γείτονες άκουγαν φασαρίες και τσακωμούς μέσα στο σπίτι αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα για να τους χωρίσει. Πολλές φορές είχαν δει το θύμα μετά από έντονους καβγάδες με τον αδερφό του να αναγκάζεται να κοιμάται σε παγκάκια γιατί ο αδερφός του τον κλείδωνε έξω από το σπίτι. Το θύμα ήταν άνεργο και αυτό πολλές φορές εξόργιζε τον αδερφό του, ο οποίος δούλευε περιστασιακά και έπρεπε να συντηρεί και τους δύο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η ανθρωποκτονία σε βάρος 38χρονου Έλληνα που διαπράχθηκε ξημερώματα της Κυριακής στο Φυτόκο.

Δράστης είναι 41χρονος Έλληνας, αδελφός του θύματος, ο οποίος σήμερα ομολόγησε την τέλεση του εγκλήματος και συνελήφθη.

ιδικότερα, ο δράστης κατήγγειλε χθες το πρωί ψευδώς στις αστυνομικές Αρχές ότι τις βραδινές ώρες της 29/30-04-2017 μαζί με τον 38χρονο είχαν πέσει θύματα ληστείας από άγνωστα άτομα, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τραυματιστεί θανάσιμα.

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών ο 38χρονος βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί έξω από την οικία του, φέροντας τραύματα στο κεφάλι.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 41χρονος δράστης, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τον 38χρονο στην οικία τους, του προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι με τη χρήση οικιακού σκεύους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, όπου ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

magnisinews

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!