Βίντεο-ντοκουμέντο από την ληστεία στο Καματερό. Η στιγμή των πυροβολισμών


Ένα νέο βίντεο από τη στιγμή της ανταλλαγής πυροβολισμών και της μεταφοράς του τραυματισμένου δράστη της αιματηρής απόπειρας ληστείας σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Οι πελάτες και οι εργαζόμενοι σούπερ μάρκετ, στην οδό Φυλής, έζησαν σκηνές από ταινία τρόμου το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ένας ένοπλος εισέβαλλε στο κατάστημα, με σκοπό να το ληστέψει.

Ο ένοπλος κράτησε ως ασπίδα μία υπάλληλο του καταστήματος κι όταν εκείνη απελευθερώθηκε, υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να «έπεσαν» έξι με επτά πυροβολισμοί, ενώ από τις σφαίρες των αστυνομικών τραυματίστηκε ο δράστης σοβαρά, στην κοιλιά και στο στήθος.

Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε κανένας άλλος τραυματίας, ενώ οι Αστυνομικοί ειδοποίησαν αμέσως την Άμεση Δράση για να μεταβεί ασθενοφόρο στο σημείο. Η δραματική τους έκκληση κατεγράφη σε ένα ανατριχαστικό ντοκουμέντο.

Ο ληστής, Έλληνας, είναι περίπου στην ηλικία 40 ετών, ενώ τα στοιχεία του δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί, αφού δεν έφερε ταυτότητα. Διακομίστηκε στο Θριάσιο, όπου υπεβλήθη αμέσως σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει υπό φρουρούμενη νοσηλεία.

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!