Γερμανοί μαθητές μάζεψαν χρήματα για φιλοζωικό σωματείο της Πάρου!


Μαθητές από ειδικό σχολείο της Γερμανίας για παιδιά με προβλήματα όρασης συγκέντρωσαν χρήματα και τα προσέφεραν στον σύλλογο «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια τους για δημιουργία κτηνιατρείου για τα αδέσποτα ζώα.

Οι «Φιλόζωοι εθελοντές Πάρου» θέλησαν να μοιραστούν την κίνηση των Γερμανών μαθητών στη σελίδα τους στο Facebook:

«Φέτος το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο μας ήρθε από τη Γερμανία, από το μακρινό Ραβενσμπουργκ της Βαδης Βυρτεμβεργης. Οι μαθητές της αγαπημένης μας Μαρίζας, 5 παιδιά, 12 και 13 ετών σε ειδικό σχολείο για παιδιά με προβλήματα όρασης οργάνωσαν μια μικρή γιορτή με καφέ και γλυκίσματα. Τα έσοδα τα στέλνουν για το Κτηνιατρείο μας για τα αδέσποτα.

Οι δύο ειδικές εκπαιδεύτριες Μαρίζα και Μαργκο έχουν υιοθετήσει παριανά αδεσποτάκια, τον Τζέρυ και τον Τομπι ο οποίος έγινε και σκύλος θεραπείας στο σχολείο.

Ζακ, Koρινα, Ερικ, Μάρα, Ραφαέλα, Μαργκό και Μαρίζα δεν θα σας πούμε μόνο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας και πόσο μας συγκινήσατε. Σας δίνουμε υπόσχεση οτι αυτά τα 107 ευρώ θα είναι τα πρώτα που θα διαθέσουμε για να περιθάλψουμε μερικά αδεσποτάκια της Πάρου»

Παράλληλα, ανάρτησαν στο λογαριασμό τους, το γράμμα των παιδιών που συνόδευε τα 107 ευρώ:

«Αγαπητοί ΦΕΠ, Είμαστε η τάξη 5-8 και οργανώσαμε ενα απογευματινό καφέ και μαζέψαμε 107 ευρώ για την ίδρυση του κτηνιατρείου σας. Σας  ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!