Γλυκά Νερά: Η Λυδία αρνείται να κοιμηθεί μόνη – Ο πατέρας της Καρολάιν μίλα. Η βάφτιση και οι γονείς του πιλότου


Η Λυδία είναι καλά και όπως και η μητέρα της, γίνεται πιο όμορφη μέρα με τη μέρα. Περπατάει τώρα με αυτοπεποίθηση, τρώει με ενθουσιασμό και γοητεύει όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί της. Δυστυχώς, αν και έχει μια ωραία νέα κούνια με το τελευταίο στρώμα νέας τεχνολογίας, αρνείται αποφασιστικά να κοιμηθεί μόνη της

Ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του πιλότου συζύγου της, μίλησε στη βρετανική Daily Mail Υπενθυμίζεται ότι ο κύριος Ντέβιντε Κράουτς έχει βρετανική καταγωγή.

Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε για τη βάπτιση της μικρής Λυδίας, της κόρης της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά 

Είναι τώρα πρόθεσή μας να βαφτίσουμε τη Λυδία στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως έγινε και με την Καρολάιν στο μικρότερο παρεκκλήσι κοντά στο νεκροταφείο όπου αναπαράγεται.

Η Λυδία είναι καλά και όπως και η μητέρα της, γίνεται πιο όμορφη μέρα με τη μέρα. Περπατάει τώρα με αυτοπεποίθηση, τρώει με ενθουσιασμό και γοητεύει όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί της. Δυστυχώς, αν και έχει μια ωραία νέα κούνια με το τελευταίο στρώμα νέας τεχνολογίας, αρνείται αποφασιστικά να κοιμηθεί μόνη της

Ανέφερε ακόμη ότι η μικρή Λυδία κοιμάται με την γιαγιά της στο παιδικό κρεβάτι της Καρολάιν, με αφίσες του αγαπημένου του συγκροτήματος One Direction να είναι κρεμασμένες στους τοίχους του δωματίου.

 Γλυκά Νερά: Παιδικοί φίλοι της Καρολάιν οι νονοί της μικρής Λυδίας
Όπως αποκάλυψε τον πατέρα της άτυχης κοπέλας, οι νέοι που θα βαφτίσουν την εγγονούλα του έχουν ήδη επιλεγεί.

Θα είναι δύο από τους πιο στενούς φίλους της Καρολάιν από την εποχή που ζούσε στο νησί.

«Το καθήκον των νονών λαμβάνεται πολύ σοβαρά εδώ στην Ελλάδα. Θα αναμείνω να φροντίσω για την πνευματική ευημερία της Λυδίας και έτσι επιλέξαμε δύο άτομα που είναι πιθανό να παραμείνουν εδώ στην Αλόννησο καθ ‘όλη τη διάρκεια της έκτασής της », είπε ο κ. Κράουτς.

Αναφερόμενος στους γονείς του πιλότου είπε

Οι παππούδες της Λυδίας από την πλευρά του πατέρα της ζουν στο νησί στο εξοχικό τους. Είναι συχνοί ασθενείς και φυσικά είναι ξεμυαλισμένοι με την εγγονή τους.

Εκκρεμεί το ζήτημα της οριστικής ανάθεσης της επιμέλειας της μικρής Λυδίας, η οποία προσωρινά έχει δοθεί στους γονείς της δολοφονημένης Καρολάιν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα και λίγο πριν την έναρξη της δίκης, οι γονείς του προφυλακισμένου πιλότου, φέρεται να απέχουν από το αίτημα που είχαν καταθέσει τον περασμένο Ιούνιο για την κοινή επιμέλεια της μικρής. 

Μεταξύ των δύο πλευρών, φέρεται να υπάρχει συνεννόηση ώστε και η οικογένεια του κατηγορούμενου να μην έχει επαφή με το παιδί σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες.

Γλυκά Νερά: Θα δώσει ξανά κατάθεση ο πιλότος

Ο 32χρονος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, θα κληθεί εκ νέου από τον ανακριτή για να δώσει νέες διευκρινίσεις για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, το τραπεζικό απόσπασμα αλλά και την ακριβή στιγμή που βγήκε η κάρτα SIM από την κάμερα ασφαλείας του σαλονιού.

Ειδικά, το τελευταίο στοιχείο αναμένεται να διαλευκάνει τη δολοφονία και να καθορίσει κατά πόσο έγινε «εν βρασμώ ψυχής». 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!