Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά το διαζύγιό του με την Κατερίνα Κόκλα βρήκε την ευτυχία στο πρόσωπο της επί χρόνια συνεργάτιδάς του, Νάνσυς Αντωνίου. Αν και οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τη σχέση τους ο φωτογραφικός φακός τους τελευταίους μήνες τους έχει απαθανατίσει πολλές φορές μαζί και οι φήμες θέλουν να είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι.

Γρηγόρης και Νάνσυ το προηγούμενο Σάββατο επέλεξαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή. Ο παρουσιαστής όταν δεν είναι με το γιο του, Αναστάση, και έχει ελεύθερο χρόνο προτιμάει να περνάει τα βράδια του με καλή παρέα σε ήσυχα ταβερνάκια ή στο σπίτι. Λόγω της φιλίας του όμως με τον Αντώνη Ρέμο δεν υπήρχε περίπτωση να μη δώσει το παρών στο Αθηνών Αρένα και να τον απολαύσει.

Στη νυχτερινή τους έξοδο τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα οι δυο τους ήταν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι. Ανάμεσά τους δεν υπήρχε κάποια τρυφερή στιγμή και δεν έδωσαν λαβή για σχόλια παρόλα αυτά ήρθαν και έφυγαν μαζί.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά