Δολοφονία Λάμπρου: Μάρτυρες καίνε τον φίλο και ιδιοκτήτη του σπιτιού


Είναι οι δύο υπάλληλοι του φίλου της χήρας και ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου βρέθηκε δολοφονημένος ο Θανάσης Λάμπρου. Κατέθεσαν ότι το αφεντικό τους ο Τάκης Α., έλειψε την ημέρα του φόνου από το μηχανουργείο που διατηρεί μεταξύ 12:15 και 13:30. Η μαρτυρία τους έρχεται σε αντίθεση με αυτή του ιδιοκτήτη. Ο ίδιος λίγο νωρίτερα, είχε πει στο δικαστήριο ότι δεν έφυγε καθόλου εκείνο το πρωινό από το χώρο εργασίας του. Το μηχανουργείο του βρίσκεται κοντά στον τόπο του φονικού.

Ένας άλλος σημαντικός μάρτυρας, ο κουμπάρος του ζευγαριού τόνισε στο δικαστήριο ότι στις 12:40 εκείνης της ημέρας άκουσε τον άτυχο καπετάνιο να φωνάζει «θα σε σφάξω», γυναικεία κλάματα και μετά δύο πυροβολισμούς.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατέθετε για ώρες στο δικαστήριο την Τετάρτη.

Κατά την εξέτασή του η Έδρα ήταν αυστηρή απέναντι του και επέμεινε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι το κλειδί του σπιτιού του βρέθηκε στη μηχανή του θύματος.

«Για να το άφησε πάνω στη μηχανή, σημαίνει ότι κάποιος τον περίμενε. Ποιος άλλος είχε κλειδί εκτός από το θύμα και εσάς;» ρώτησαν τον μάρτυρα για να απαντήσει εκείνος: «Κανένας άλλος».

«Άρα» επέμειναν οι δικαστές «τον περιμένατε εσείς…».

Ο μάρτυρας περιέγραψε τη σχέση της κατηγορουμένης με τον σύζυγό της προβληματική με καυγάδες και εντάσεις. Κατηγόρησε τη χήρα ότι μιλούσε άσχημα στον καπετάνιο και του ζητούσε συνεχώς λεφτά , τα οποία ξόδευε σε προσωπικά της ψώνια.

Αναφερόμενος στο θύμα κατέθεσε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με νεαρή γυναίκα, την οποία συναντούσε στο δικό του σπίτι.

Για την ημέρα της δολοφονίας, είπε ότι ο κουμπάρος του ζευγαριού του εκμυστηρεύτηκε ότι άκουσε τον καπετάνιο να φωνάζει «θα σε σφάξω». Αμέσως μετά, γυναικεία κλάματα και πυροβολισμοί.

Ο ίδιος ο μάρτυρας κατέθεσε ότι εκείνη την ώρα ήταν στο μηχανουργείο και δεν άκουσε τους πυροβολισμούς.

Ο παιδικός φίλος του καπετάνιου είναι ο άνθρωπος που τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του από το δικό του όπλο. Είναι αυτός που πέταξε τις υπόλοιπες σφαίρες από το συρτάρι του, ενώ στα χέρια του βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας που όπως ισχυρίστηκε, προέρχονται από το χώρο εργασίας του.

 

 

anikolouli

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!