Κινηματογραφική ληστεία με έναν νεκρό στο Παλαιό Φάληρο


Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Άγνωστοι δράστες, τουλάχιστον δύο, μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένων και τους λήστεψαν,  ενώ τους απείλησαν με όπλο, το οποίο στη συνέχεια, βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα.

Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη και τον σύζυγο της και αφού τους έδεσαν και τους φίμωσαν της άρπαξαν αντικείμενα αξίας.

Toυς ληστές αντελήφθη ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος μένει στο επάνω διαμέρισμα, και τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση.

Σύμφωνα με πληροφορίες Γεωργιανοί είναι οι άνδρες που προσπάθησαν να ληστέψουν διαμέρισμα, αλλά η αστυνομία έφτασε εγκαίρως.

Οι ληστές, για να διαφύγουν, πήδηξαν από τον 8ο στον 7ο όροφο της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός είναι ένας από τους δράστες που εισέβαλαν στο διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Μουσών και Άρεως στο Παλαιό Φάληρο.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει, έπεσε από τον 7ο όροφο της πολυκατοικίας και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Επίσης, έχουν συλληφθεί δύο δράστες, ενώ αναζητείται άλλος ένας, που θεωρείται πως είναι οπλισμένος.

Ελικόπτερο της Αστυνομίας ίπταται αυτή την ώρα πάνω από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η αστυνομική επιχείρηση εκτυλίσσεται στην οδό Άρεως και στα γύρω στενά κοντά στην παραλιακή λεωφόρο.

Οι δράστες φαίνεται πως αιφνιδιάστηκαν από την άμεση αντίδραση των αστυνομικών. Οι δύο από αυτούς προσπάθησαν να διαφύγουν από μπαλκόνια και ταράτσες και εγκλοβίστηκαν. Οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες και λίγο μετά εντόπισαν και ένα σακίδιο με τα κλοπιμαία αλλά και όπλα.

Συγκεκριμένα, τρία όπλα βρήκαν οι αστυνομικοί στο σημείο όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του τέταρτου δράστη, της σπείρας που λήστεψαν το ηλικιωμένο ζευγάρι στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, τα τρία όπλα θα σταλούν για εργαστήρια της Αστυνομίας για να γίνει βαλλιστικός έλεγχος, ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Τα τελευταία ίχνη τους εντοπίστηκαν κοντά στη συμβολή της Μουσών με τη Θησέως και έτσι η ευρύτερη περιοχή αποκλείστηκε. Οι αστυνομικοί με το δάκτυλο στη σκανδάλη ερευνούν εισόδους και πυλωτές πολυκατοικιών σε μια προσπάθεια να τους εντοπίσουν.

Ο δράστης αν και θεωρείται βέβαιο ότι είναι οπλισμένος ως τώρα δεν έχουν κάνει χρήση του όπλο του. Στο σημείο έχει σπεύσει και ασθενοφόρο.

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται και η οικιακή βοηθός των ηλικιωμένων, η οποία φέρετε να έδωσε πληροφορίες στους ληστές.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!