Κλειστή η Σταδίου. Τηλεφώνημα για βόμβα στο υπουργείο Εργασίας


Κλειστή παραμένει η οδός Σταδίου εξαιτίας απειλητικού τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο του υπουργείου Εργασίας.

Η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία από το ύψος του Αρσάκειου, ενώ οι έρευνες από τους πυροτεχνουργούς του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών συνεχίζονται.

Συγκεκριμενα, από τις 05:30 το πρωί η οδός Σταδίου αποκλείστηκε από την αστυνομία.

Στη 01:20 τα ξημερώματα, άγνωστος τηλεφώνησε στην Εφημερίδα των Συντακτών και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο υπουργείο Εργασίας.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και άνδρες των ΤΕΕΜ, δεν βρήκαν όμως κάτι ύποπτο. Λίγο μετά τις 05:00 το πρωί όμως ενημερώθηκε εκ νέου η ΓΑΔΑ και ξεκίνησε νέα έρευνα. Οι άνδρες των ΤΕΕΜ εντόπισαν τελικά ένα ύποπτο αντικείμενο και διατάχθηκε να αποκλειστεί η Σταδίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για κλειστό δέμα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στις 02:00 και περίπου στις 02:20 έγιναν δυο ελεγχόμενες εκρήξεις στο σημείο. Οι έρευνες γίνονται μπροστά στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας.

Σύμφωνα με μαρτυρία που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 και η οποία ακόμη ελέγχεται, τα ξημερώματα αυτοκίνητο φέρεται να πέρασε από το σημείο και να άφησε εκεί έναν σάκο.

Σχολιάστε το άρθρο:

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!