Κρήτη: Η σορός ταυτοποιήθηκε με δυσκολία – Το τραγικό θύμα του απίστευτου δυστυχήματος


Ενας άνδρας από την Αγία Βαρβάρα του Δήμου Γόρτυνας, είναι το τραγικό θύμα του απίστευτου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Μοιρών, μετά τη διασταύρωση των Δαφνών.

Ο 53χρονος εργολάβος Μιχάλης Ψυχάκης.Πατέρας δύο παιδιών, με καταγωγή από την Κέρκυρα.

Βρήκε τον θάνατο κάτω από τις ρόδες τουλάχιστον τριών αυτοκινήτων, που πέρασαν από πάνω του, προφανώς γιατί δεν μπόρεσαν να τον δουν.

Η σορός του ταυτοποιήθηκε από τους συγγενείς του με δυσκολία, καθώς τα αλλεπάλληλα χτυπήματα από τα αυτοκίνητα, είχαν παραμορφώσει το άψυχο σώμα του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες  ο πρώτος οδηγός που, φαίνεται ότι παρέσυρε τον άτυχο άνδρα, δεν τον εγκατέλειψε και συνελήφθη, όπως και ένας ακόμη.

Ο ίδιος κινούνταν με το αυτοκίνητο του στο δρόμο ωστόσο το αυτοκίνητο ξέμεινε από καύσιμα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Έτσι ο άτυχος οδηγός βγήκε στο δρόμο σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει ένα πρατήριο καυσίμων για να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο του … σύμφωνα με το cretalive.

Για κακή του τύχη χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ στη συνέχεια δυο ακόμα οχήματα πέρασαν από πάνω του προκαλώντας του συντριπτικά τραύματα … Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην οικογένεια και το χωριό του που θρηνεί για την τραγική απώλεια.

Η Αγία Βαρβάρα είναι συγκλονισμένη από την είδηση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!