Λαμία: Προφυλακιστέος ο 39χρονος για τη δολοφονία της παιδοψυχίατρου. Τι υποστήριξε


Προφυλακίστηκε οφερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία, καθώς ομολόγησε το έγκλημα που έκανε.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ο 39χρονος που από την αρχή θεωρήθηκε βασικός ύποπτος για τον φόνο, ομολόγησε κατά την απολογία του το έγκλημα και δήλωσε πως «θόλωσε» όταν η Θώμη Κουμπούρα, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση, του ζήτησε να χωρίσουν.

Στην απολογία του ο δράστης ζήτησε συγγνώμη από τον αδελφό της Θώμης Κώστα, με τον οποίο όπως είπε είχε φιλική σχέση.

Πολύς κόσμος ήταν συγκεντρωμένοι στην κεντρική είσοδο των δικαστηρίων Λαμίας και περίμεναν την προσαγωγή του 39χρονου φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα.

Οι αστυνομικοί αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να περάσουν από μια πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου τον κατηγορούμενο και να τον οδηγήσουν κατευθείαν στο γραφείο του ανακριτή, αποφεύγοντας έτσι τις κάμερες.

Και αυτή τη φορά ο Χρήστος Μπαλαντίνας δεν έβγαλε κουβέντα. Όπως μας είπε ο δικηγόρος του, σήμερα η απολογία θα γίνει κανονικά σε ανακριτή και εισαγγελέα, ωστόσο τόνισε ότι μέχρι και σήμερα ο εντολέας του βρισκόταν σε σύγχυση και ότι είχε πρόβλημα επικοινωνίας μαζί του.

Η επίθεση του αδελφού

Ο αδελφός της Θώμης, Κώστας Κουμπούρας, για μια ακόμη φορά, επιτέθηκε φραστικά στον 39χρονο, την ώρα που έβγαινε από το δικαστικό μέγαρο Λαμίας.

«Τα παλικάρια τα θυμούνται όλα! Είμαι ο Κώστας ο Κουμπούρας… είσαι κότα, ρε. Ομολόγησε και πες την αλήθεια»

Αμέσως μετά την απολογία του δράστη και την ομολογία του τα δυο αδέρφια της Θώμης, ο Κώστας και ο Σάββας, μίλησαν στους δημοσιογράφους:

Την ίδια ώρα, η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζηνα» πρόβαλε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το περσινό καλοκαίρι που δείχνει την αδικοχαμένη παιδοψυχίατρο μαζί με τον φερόμενο ως δολοφόνο της στην Κρήτη σε εκδήλωση μελών του φορέα του Αρτέμη Σώρρα «Ελλήνων Συνέλευσις».

Στο βίντεο η Θώμη Κουμπούρα παίρνει το λόγο και εξηγεί στους παρευρισκόμενους τους λόγους που αποφάσισε να συνταχθεί με το φορέα του Σώρρα, τις προσδοκίες της και τις ελπίδες της.

Δίπλα της βρίσκεται πάντα ο 39χρονος, ο οποίος στο τέλος την ευχαριστεί για την απόφασή της να συνδράμει στο έργο του φορέα και μάλιστα ζητά από τους παρευρισκόμενους να την χειροκροτήσουν

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!