Ξεσπά η μητέρα της 6χρονης Στέλλας: Ήξερε τι έκανε. Συγκλονίζει το δίδυμο αδελφάκι


Ξέσπασε η μητέρα της άτυχης 6χρονης Στέλλας, Πόπη Εικοσπεντάκη, κατά του πατροκτόνου, υποστηρίζοντας ότι μάλιστα ήταν σε πλήρη νηφαλιότητα, όταν έκανε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Η μητέρα  συνάντησε το Σάββατο για πρώτη φορά μετά το φονικό τον σύζυγό της στο κτήριο της ΓΑΔΑ όπου κρατείται.

Η Πόπη Εικοσπεντάκη τον ρώτησε γιατί το έκανε και στις πρώτες του κουβέντες φέρεται να άρχισε να φωνάζει και να του επιτέθηκε, με τους αστυνομικούς να επεμβαίνουν άμεσα. Όπως ανέφεραν αστυνομικοί που ήταν παρόντες, του φώναζε πως «θα ησυχάσω μόνο όταν ακούσω “ισόβια”».

Στο μεταξύ, το δεύτερο θύμα αυτής της τραγωδίας είναι ο δίδυμος αδερφός της 6χρονης Μάριος, που αναζητά την αδερφή του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον συνήγορο της κας. Εικοσπεντάκη, Σπύρο Δημητρίου η μητέρα του μικρού κοριτσιού υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η βασική υπερασπιστική γραμμή του 61χρονου την προσεχή Τρίτη οπότε και θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον του ανακριτή θα είναι το επιχείρημα ότι αντιμετώπιζε βαριά ψυχολογικά προβλήματα.

«Όσον αφορά φήμες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα και να ακολουθήσει τέτοιου είδους οδούς υπεράσπισης τις θεωρώ πολύ φτηνές. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα ο δράστης που να αίρει ή να ελαττώνει τον καταλογισμό. Αν κάποιος έχει αποκτήσει πρόβλημα είναι η μητέρα που είναι σε απελπιστική κατάσταση» δήλωσε μιλώντας στον Alpha ο κ. Δημητρίου.

Τι αποκαλύπτει ο συνήγορός της

Για την υπόθεση με τη μικρή Στέλλα, που δολοφονήθηκε από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, μίλησε στον ΑΝΤ1 και στο «Καλημέρα Ελλάδα» ο συνήγορος της μητέρας, Σπύρος Δημητρίου.

Σύμφωνα με το ίδιο, η γυναίκα βρίσκεται σε διαταραχή μετά τη δολοφονία της 6χρονης κόρης της. «Η μητέρα έχει ήδη πρόβλημα. Δεν έχει απλά πένθος. Η μητέρα και όλοι ζητούν κάθαρση» τόνισε ο κ. Δημητρίου.

Ο δικηγόρος αποκάλυψε, σύμφωνα με το antennanews.gr, ότι η κατάσταση μεταξύ του ζευγαριού είναι τεταμένη, ενώ σε ερώτηση για το πώς τον αντιμετώπισε όταν τον επισκέφθηκε στη ΓΑΔΑ, απάντησε ότι η μητέρα ήταν και είναι οργισμένη. «Του ζήτησε το λόγο με έντονο τρόπο» είπε χαρακτηριστικά.

Ραγίζει καρδιές ο δίδυμος αδερφός

«Με προβληματίζει όταν το παιδί γίνει 10 ετών και θα διαβάσει για όσα έκανε ο πατέρας του», τόνισε ο κ. Δημητρίου.

Συγκίνηση προκαλεί η αντίδραση του αγοριού, το οποίο, σύμφωνα με τον δικηγόρο, ζητά την αδελφή του για να παίξουν.

«Άκουσα τον μικρό να φωνάζει την αδελφή του στο σπίτι. Τι να του πεις; Τι να του εξηγήσεις;», διερωτήθηκε και σημείωσε ότι το παιδί παρακολουθείται από ψυχολόγο, με τις συμβουλές του οποίου ενημέρωσαν το αγοράκι ότι η αδελφή του «πήγε στον ουρανό να συναντήσει τον αγαπημένο τους παππού».

 

 

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!