Πάτρα: Ιατροδικαστής Τσαντίρης – Εξαιρετικά δύσκολο να υπήρξε αιφνίδιος θάνατος και στα τρία παιδιά


Ο ιατροδικαστής πραγματογνώμονας Σωκράτης Τσαντίρης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.
Οκ. Τσαντίρης ανέφερε ότι «δεν υπάρχει ένα στοιχείο που είναι παθογνωμονικό και μπορεί να οδηγήσει σε μια κατεύθυνση αλλά υπάρχουν μη ειδικά ευρήματα τα οποία θέλουν προσοχή στην αξιολόγησή τους και όχι βιαστικά συμπεράσματα».
 
Στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, αν μπορεί να συμβεί αιφνίδιος θάνατος σε τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας ο κ. Τσαντίρης είπε «δεν μπορώ να πω ότι είναι αδύνατο αλλά είναι και εξαιρετικά δύσκολο».

«Έχουμε δυο αιφνίδιους θανάτους, μια ανακοπή και έναν αιφνίδιο θάνατο. Έχουμε πολλά γεγονότα τα οποία δείχνουν ότι πράγματι είναι πολύ δύσκολο να συμβεί όμως υπάρχουν και παθολογικά αίτια που θα μπορούσαν να το προκαλέσουν. Υπάρχουν στην Ελλάδα σύνδρομα τα οποία μπορούν να συνδεθούν με αιφνίδιους θανάτους». 

 Στη συνέχεια ο κ. Τσαντίρης σχετικά με το αν η λύση της υπόθεσης βρίσκεται κοντά ανέφερε «ναι, είμαι πολύ αισιόδοξος, έχουν αναλάβει οι καλύτεροι και θα διεκπεραιωθεί η υπόθεση ιατροδικαστικώς στο πλαίσιο που μπορεί η επιστήμη να απαντήσει». 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!