Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έτσι πήρε την απόφαση να καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη


Στην εφημερίδα Real και την Κορύνα Μαντάγαρη έδωσε συνέντευξη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε και για την καταγγελία που έκανε κατά του Πέτρου Φιλιππίδη μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τη Λένα Δροσάκη.

Πέρασε γενικώς δύσκολα ο χώρος του θεάτρου. Μαζί με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και τη Λένα Δροσάκη έκανες καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ναι, ισχύει. Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν χαρακτηρίζουν τον χώρο οι ανείπωτες πράξεις συγκεκριμένων ανθρώπων. Σε καμία περίπτωση. Έχουμε εξαιρετικούς σκηνοθέτες, παραγωγούς και συναδέλφους στον χώρο, που έχουν σεβασμό στον συνάνθρωπο, όχι όμως στη γυναικεία φύση, αλλά γενικά στους ανθρώπους, οπότε είναι κρίμα και άδικο ένας ολόκληρος χώρος να χαρακτηρίζεται.

Αυτό δε συμβαίνει μόνο στον δικό μας χώρο, συμβαίνει παντού. Βρέθηκαν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας κάποιοι άνθρωποι που είναι γνωστοί και ενδεχομένως πολύ συμπαθείς, γιατί έχουν υπάρξει εξαιρετικοί ηθοποιοί. Ήταν σοκαριστικό για τον κόσμο. Το αντιλαμβάνομαι. Παρ΄ όλα αυτά, ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, γιατί όταν βγήκαμε εμείς μπροστά να μιλήσουμε για κάποια πράγματα, δε γνωρίζαμε όλο αυτό το σκοτάδι που υπήρχε από πίσω.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!