Στον εισαγγελέα ο 39χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα


Ο 39χρονος, φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα προσήχθη σήμερα στις 15:00 ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα στα δικαστήρια Λαμίας, μαζί με τον συνήγορό του Λεωνίδα Κουμπούρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε αμέσως μετά στους δημοσιογράφους ο συνήγορός του ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη στη 1:00′  το μεσημέρι.

Αυτό έγινε για να μπορεί να ενημερωθεί ο συνήγορος του λεπτομερώς για τη δικογραφία, αφού σήμερα δεν είχε το χρόνο.

Δείτε τι δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου Λεωνίδας Κουμπούρας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 3.00 τα ξημερώματα εξεδόθη ένταλμα σύλληψης για τον 39χρονο που με διάφορες αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να είναι κατ? εξοχήν εμπλεκόμενος στη δολοφονία καθώς έχει ήδη παραδεχθεί ότι επισκέφθηκε το θύμα στο σπίτι του τις κρίσιμες ώρες.

Ήταν ο άνθρωπος τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία ως νούμερο ένα ύποπτο και ο οποίος είχε εξαφανιστεί μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας. Τα ηλεκτρονικά του ίχνη εντοπίστηκαν χθες στο Κρίκελλο της Ευρυτανίας όπου λίγο αργότερα, χθες το μεσημέρι, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί του νομού.

Σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδος σημειώνεται τόσο η διεξοδική διερεύνηση του χώρου όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, καθώς και η αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την προανακριτική διαδικασία, οδήγησαν στην άμεση εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τις αρχές, ο συλληφθείς έχει υποπέσει σε αντιφάσεις, κατά την εξέτασή του.

Ταυτοποιήθηκε το DNA του δολοφόνου της Θώμης Κουμπούρα

Tαυτοποιήθηκε το DNA του δολοφόνου της 45χρονης παιδοψυχιάτρου στη Λαμία. Το ιατροδικαστικό κομμάτι ολοκληρώνεται έτσι και απομένει πλέον η δικαιοσύνη να αναλάβει την απόδοση των ποινών.

“Εγώ πρέπει να τη σκότωσα αλλά δεν θυμάμαι τίποτα” έλεγε στους αστυνομικούς o δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα που από χθες το μεσημέρι ανακρίνονταν ως ο Νο1 ύποπτος για την δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχίατρου.

Η διαδικασία της ανάκρισης δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα.

Ωστόσο η επιμονή των αστυνομικών και η μεθοδευμένη δουλειά τους τον έφεραν σε αδιέξοδο και τον οδήγησαν στην παραδοχή του εγκλήματος, χωρίς όμως να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

¨Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν ήμουν σε καλή κατάσταση επισήμανε στους αστυνομικούς¨

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!