Συγκλόνισε η χήρα του κυβερνήτη: Σ’ αγαπάμε, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ


Ανείπωτος ο πόνος και η θλίψη σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στη Λάρισα, εκεί όπου εκτυλίχθηκε η τελευταία πράξη της χθεσινής τραγωδίας με το χαμό τεσσάρων στελεχών των ενόπλων δυνάμεων, με την συντριβή του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο.

Συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι, έσπευσαν να πουν το ύστατο χαίρε στον ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα, παρουσία μεταξύ άλλων του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλη Κόκκαλη, της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

«Σ’ αγαπάμε, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ» ήταν τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του άτυχου στρατιωτικού.

«Το παιδί μου ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικός πιλότος με μετεκπαίδευση» δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του εκλιπόντα.

«Δυστυχώς η ζωή είναι σκληρή. Εύχομαι να έχει καλό παράδεισο στις τάξεις των αγγέλων» δήλωσε συγγενής του.

Αποδίδοντας τιμές, ελικόπτερα πετούσαν στον ουρανό της Λάρισας την ώρα της εξοδίου ακολουθίας.

 

Πατέρας χειριστή: Το παιδί μου έφυγε για πάντα …

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα που έχασε την ζωή του στην πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου Χιούι στην Ελασσόνα.

«Ενημερώθηκα από τη γυναίκα του ότι έπεσε το ελικόπτερο με το παιδί μου μέσα και μετά από λίγο με ξαναπήρε και μου είπε ότι είναι νεκρός ο Δημοσθένης. Ήταν μόλις 39 ετών ο γιος μου, δεν πρόλαβε να γίνει 40 ετών, δυστυχώς. Ήταν ένα αξιόλογο παιδί και έμπειρος στη δουλειά του. Δεν ξέρω τι έφταιξε, ειλικρινά. Ίσως οι κακές καιρικές συνθήκες, ίσως οι ίδιοι να μην έκαναν καλό χειρισμό, ίσως το ελικόπτερο να είχε πρόβλημα, δεν ξέρω τι να πω. Αυτό που ξέρω είναι ότι το παιδί μου έφυγε για πάντα», λέει ο πατέρας του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου στο protothema.gr.

Ο Δημοσθένης Γούλας, ο οποίος ήταν ο κυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου, καταγόταν από το Ανθηρό Αργιθέας και ήταν παντρεμένος με παιδιά.

Στις 17.30 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή από το Ι.Ν του Αγ Κων/νου και Ελένης στη Φαλάνη. Αύριο Παρασκευή θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Ρέθυμνο, του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη. Την ίδια μέρα την Παρασκευή στις 10 το πρωί θα κηδευτεί ο Συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

Τα προφητικά λόγια του υποστράτηγου Τζανιδάκη πριν από 3 χρόνια

Νέα στοιχεία για τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου. Πώς σώθηκε η Αρχιλοχίας.

Συγκλονίζει η πρώτη κατάθεση από την αρχιλοχία: Είχε ομίχλη, πετούσαμε χαμηλά

Πτώση ελικοπτέρου: Τι έδειξαν οι νεκροψίες των τεσσάρων στρατιωτικών

onlarissa Thessaliatv

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!