Πέννυ Μποεδώφ: ”Δεν πρέπει να πέφτουμε σε παγίδες που θα προδώσουν τα αληθινά μας πιστεύω”

Η Πέννυ Μποεδώφ μία νέα και ταλαντούχα Perfomer μας συστήνεται εν’ όψη της νέας της δουλειάς και μιλάει στο Σπύρο Καλαματιανό και το bizznews.gr


Η Πέννυ Μποεδώφ  μία νέα και ταλαντούχα Perfomer μας συστήνεται ενόψη της νέας της δουλειάς Είσαι Κάπου που θα λάβει χώρα στο Studio Mαυρομιχάλη Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια από της 27 Σεπτεμβρίου έως και της 12 Οκτωβρίου και ώρες παραστάσεως 21.15.

Τι ακριβώς διαφορετικό θα δει κάποιος ερχόμενος στην παράσταση Είσαι Κάπου;
Το διαφορετικό είναι ο “καθρέφτης” μέσα από τον οποίο οι θεατές αναγνωρίζουν ξεχασμένα κομμάτια του εαυτού τους.Ο καθρέφτης, το ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΥ; δηλαδή, είναι φτιαγμένος με γνώριμα “υλικά”,χορό,μουσική , video,ποίηση,παντρεμένα ωστόσο μέσα σε μαγικές ατμόσφαιρες και εσωτερικά τοπία  που μιλούν στο υποσυνείδητο.Την διαφορετικότητα του αρχίσαμε να την αντιλαμβανόμαστε κι εμείς στο τέλος κάθε παράστασης όταν το κοινό δε σηκωνόταν εύκολα από την θέση του , όταν ακούγαμε τις λέξεις κάθαρση , λύτρωση..Το ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΥ? έγινε με καθαρή αλήθεια ψυχής και ίσως αυτό το κάνει τόσο διαφορετικό.

 

photo 1Τι είναι αυτό το οποίο σας έκανε να ανεβάσετε αυτή την παράσταση αυτή την χρονική περίοδο;
Είμαστε στην αφετηρία του χειμώνα που περιμένει στην γωνία με μια δύσκολη ,για τους περισσότερους,καθημερινότητα.Είναι σημαντικό κάθε ξεκίνημα ενός νέου κύκλου να μας βρίσκει εσωτερικά ”καθαρους”,συνειδητοποιημένους για την ταυτότητά μας και να βλέπουμε ελπίδα.Το ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΥ; έχει φως…
Το φως που οδηγεί τον ψυχικό μας κόσμο …το φως της ελπίδας.

Πως και πότε ασχοληθήκατε με τον χώρο της υποκριτικής;
Και οι δυο  προερχόμαστε από διαφορετικούς χώρους.Εγώ από τον χορό και ο Χρήστος από τα εικαστικά,ο οποίος όμως έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια με το  θέατρο.Το έργο ωστόσο δεν στηρίζεται στην υποκριτική αλλά στην έκφραση αληθινών συναισθημάτων χρησιμοποιώντας ως μέσω την κίνηση , την μουσική τα εικαστικά ,την ποίηση.

Ποιες είναι οι δυσκολίες ενός νέου καλλιτέχνη;
Δυσκολίες σίγουρα πολλές. Η πιο σημαντική όμως είναι να μην πέσει σε παγίδες που θα προδώσουν τα αληθινά του πιστεύω και συναισθήματα.Ύστερα η υπομονή μέχρι να πείσεις να σε ”ακούσουν”.Μέτα όμως αποζημιώνεσαι..Τις πρακτικές δυσκολίες δεν μπορώ να τις βάλω σε σειρά….για κάθε πρόβλημα όμως υπάρχει μια λύση.
photo 3 (1)
Κλείνοντας αυτή την μικρή συνέντευξη.Πείτε μου σε ποιο μέρος του έργου βρίσκετε κοινά σημεία του εαυτού σας ήενδεχωμένος κάποια βιώματα σας;
Όλο το έργο είναι βίωμα μου.Δεν υπάρχει τίποτα ξένο από εμένα.Από εσωτερική ανάγκη προέκυψε το Είσαι κάπου.”Ταξιδεψα” πολύ για να βρω τον εαυτό μου και ήταν ευχής έργον να συνεργαστώ με τον Χ.Παλαμήδη που άγγιξε την ψυχή μου,έκανε το βίωμα μου δικό του και το απέδωσε με έναν μαγικό τρόπο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!