35ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς

Το ποτάμι πίσω δε γυρνά.


Το ποτάμι πίσω δε γυρνά.

To καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού στο Νεστόριο της Καστοριάς συνεχίζεται για ακόμα μία χρονιά καλώντας τους εκδρομείς να προετοιμάζονται από τώρα για ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και συναυλιών.

Οι όχθες του Αλιάκμονα θα ηχήσουν με φωνές και μουσικές από τις 31 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου, με τους κατασκηνωτές να εξοπλίζονται ήδη με τα απαραίτητα αξεσουάρ και με τους διοργανωτές να δεσμεύονται για ένα πολλά υποσχόμενο πενθήμερο μουσικό πάρτι. Άλλωστε η περσινή προσέλευση του κόσμου και η διάκριση του φεστιβάλ ως ενός εκ των 12 καλύτερων Europe Festivals Awards2012 δημιουργεί υψηλές προσδοκίες.

Ανερχόμενοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες -δύο διαφορετικές μουσικές γενιές- συναντιούνται στο Νεστόριο, δίνοντας το παρόν και γεμίζοντας ευχάριστα τις βραδιές του μεγαλύτερου κατασκηνωτικού φεστιβάλ της χώρας. Κι επειδή τα πρώτα 1.000 –πενθήμερα- εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί, όσοι ενδιαφέρεστε μάλλον θα πρέπει να βιαστείτε.

Αναλυτικά οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν (αναμένεται να προστεθούν κι άλλα ονόματα):
Τζίμης Πανούσης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας, Γιάννης Αγγελάκας, Γιάννης Χαρούλης, Μαριέττα Φαφούτη, Πάνος Μουζουράκης με το “Big Band Project” του, Goin’ Through The Band, Burger Project, Imam Baildι 
Tricky Pony, Dub Inc, Μάριος Φραγκούλης, Mikael Delta, Γιάννης Ζουγανέλης,    Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Σταρόβας, Μπάμπης Στόκας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μίλτος Πασχαλίδης, Στέλιος Ρόκκος.

Πληροφορίες
Νεστόριο Καστοριάς 31 Ιουλίου – 4 Αυγούστου 2013 Προπώληση Εισιτηρίων: www.livetickets.gr και καταστήματαPublic. 
(Ισχύει για λίγο ακόμα η προπώληση στην ειδική τιμή προσφοράς των 50€).

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!