Σε αποστολη αυτοκτονίας το Boeing;

Πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν πως το Boeing πέταξε σκοπίμως στον Ινδικό ωκεανό, δημοσιεύει η Telegraph.


Η εξαφάνιση του Boeing και ο ισχυρισμός του πρωθυπουργού της Μαλασίας ότι συνετρίβη στον Ινδικό ωκεανό, άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα, με την σεναριολογία να έχει φουντώσει εκ νέου.

Ενα από τα καινούργια σενάρια είναι αυτό της «αποστολής αυτοκτονίας». Συγκεκριμένα, η Telegraph επικαλείται πηγές που συμμετέχουν στις έρευνες και υποστηρίζουν πως το αεροπλάνο πέταξε σκοπίμως προς τον Ινδικό ωκεανό.

«Η ομάδα που ερευνά την εξαφάνιση του Boeing 777 θεωρεί ότι καμία πυρκαγιά δεν θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία του αεροσκάφους ή τις επικοινωνίες πριν κάνει αυτή την πτήση στη θάλασσα. Μια ανάλυση της πορείας της πτήσης, των σημάτων και της επικοινωνίας, δείχνει ότι πέταξε με ”έναν λογικό τρόπο”», γράφει η Telegraph.

Παράλληλα, η εφημερίδα επικαλείται μια «επίσημη πηγή», η οποία τόνισε πως τα άτομα που συμμετέχουν στις έρευνες πιστεύουν ότι «αυτό ήταν μια ηθελημένη ενέργεια από κάποιον επιβαίνοντα, ο οποίος έπρεπε να έχει μάλιστα και λεπτομερή πληροφόρηση για να κάνει όσα έκανε. Τίποτα πάντως δεν μας δείχνει το κίνητρο».

Χαρακτηριστικό είναι πάντως ο τίτλος της Telegraph: «Συντριβή του αεροπλάνου της Malaysia Airlines: Η θεωρία της αποστολής αυτοκτονίας από άτομα που συμμετέχουν στις έρευνες».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!