Καταγγελίες Μιχαλολιάκου για στήριξη της Χρυσής Αυγής στο Μώραλη και για “φουσκωτούς”

Ο Γιάννης Μώραλης μιλά επίσης για ψευδείς και κατασκευασμένες καταγγελίες από την πλευρά του κ. Μιχαλολιάκου


Διαψεύδει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Μιχαλολιάκου τα περί προπηλακισμών του απερχόμενου δημάρχου.

Ο Γιάννης Μώραλης μιλά επίσης για ψευδείς και κατασκευασμένες καταγγελίες από την πλευρά του κ. Μιχαλολιάκου

Διαψεύδει ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Στέλιος Λογοθέτης ότι ήταν στο εκλογικό κέντρο Μώραλη το βράδυ της Κυριακής των εκλογών- “Η Χρυσή Αυγή είχε χαμηλά ποσοστά στον Πειραιά γιατί στήριξαν Μώραλη”, λέει ο Μιχαλολιάκος

Μετά τις καταγγελίες για “φουσκωτούς” και απειλές, αλλά και για παραβιάσεις του εκλογικού νόμου από μέλη και στελέχη του συνδυασμού Μώραλη, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι τα περιορισμένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά οφείλονται στο γεγονός ότι υπήρξε συνεργασία της οργάνωσης με τον συνδυασμό του αντιπάλου του.

Ο Γιάννης Μώραλης μιλά για ψευδείς και κατασκευασμένες καταγγελίες από την πλευρά του κ. Μιχαλολιάκου και εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να μην επιτρέψει χτυπήματα κάτω από τη ζώνη μέχρι την επόμενη Κυριακή που θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος.


Όπως έκανε γνωστό ο κ. Μώραλης ζήτησε ραντεβού με τον επικεφαλής των δικαστικών αντιπροσώπων όλων των τμημάτων και τον επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ στον Πειραιά προκειμένου να ενημερωθεί για όλα αυτά που καταγγέλλει ο κ. ΜΙιχαλολιάκος. 

Μάλιστα, ο κ. Μώραλης κατηγόρησε τον κ. Μιχαλολιάκο πως είναι εκπρόσωπος των Ρέιντζερ και των Κενταύρων και έκανε λόγο για προβοκάτσιες. Σημείωσε δε πως δεν πρόκειται να ξαναμπεί στη διαδικασία να σχολιάσει ψέματα, συκοφαντίες και άλλες κατασκευασμένες προβοκάτσιες, όπως είπε συγκεκριμένα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!