12χρονα κορίτσια αποπειράθηκαν να σκοτώσουν φίλη τους

Για όλα ευθύνεται μια διαδικτυακή σελίδα,το creepypasta.com


Αποπειράθηκαν να σκοτώσουν την φίλη τους κατ’ εντολή, όπως είπαν, του Slender Man

Ιστορία βγαλμένη από ταινία τρόμου. Μια φρικτή πράξη. Πρωταγωνιστές δυο μικρά δωδεκάχρονα κοριτσάκια και το θύμα η φίλη τους.

Όλα ξεκίνησαν με την διαδικτυακή ιστοσελίδα, Creepypasta.com, όταν τα κατηγορούμενα κορίτσια άρχισαν να επισκέπτονται το συγκεκριμένο site και να διαβάζουν ατέλειωτες τρομακτικές ιστορίες. Πρωταγωνιστής στις περισσότερες ιστορίες φρίκης, ήταν ο γνωστός διαδικτυακός μύθος ονόματι Slender Man. Τότε ήταν που τα κορίτσια άρχισαν να πιστεύουν στην πραγματικότητα αυτά που διάβαζαν. Άρχισαν να πιστεύουν πως ο Slender man παρακολουθούσε τις οικογένειες τους και τους ζήτησε να σκοτώσουν κάποιον για να μην κάνει κακό στις ίδιες. Σύμφωνα με τον μύθο, ο Slender man είναι απίστευτα ψηλός, με μακριά χέρια και πόδια. Συνήθως σκοτώνει τα θύματα του, είτε παλουκώνοντας τα πάνω σε δέντρα, είτε οδηγώντας τα στην παράνοια και την τρέλα.

Έτσι τα κορίτσια, πιστεύοντας τον μύθο, άρχισαν να διοργανώνουν τον φόνο μιας φίλης τους, για να μπορέσουν να ικανοποιήσουν το πνεύμα. Θα δολοφονούσαν την φίλη τους μια μέρα μετά τα γενέθλια της. Έτσι μετά το πάρτι των γενεθλίων, παρέσυραν την φίλη τους στο δάσος με την πρόφαση να παίξουν κρυφτό. Τότε άρχισαν να την μαχαιρώνουν ασταμάτητα, φτάνοντας τις μαχαιριές στις 19.

Το θύμα αιμόφυρτο, σύρθηκε έξω από το δάσος, όπου και την βρήκε ένας ποδηλάτης. Την μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και σώθηκε η ζωή του άτυχου κοριτσιού. Μια μαχαιριά μάλιστα ήταν μόλις ένα χιλιοστό από το να την πετύχει στην καρδιά.

Τα δυο κορίτσια συνελήφθησαν μερικές ώρες μετά. Πάνω τους βρέθηκαν τα μαχαίρια αλλά και μερικές φωτογραφίες της οικογένειας τους, που τις προόριζαν για τον Slender man. Οι κατηγορούμενες αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι και 65 χρόνια.

Ο διευθυντής της αστυνομίας, Russell Jack, μίλησε ως αστυνομικός αλλά και ως πατέρας χαρακτηρίζοντας το συμβάν ως απίστευτα βάναυσο.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!