Άννα Καραμανλή: πείτε στον Χαρδούβελη να πα να…

Εκρηκτικό είναι πλέον το κλίμα εντός της Κ.Ο. της ΝΔ με τον ΕΝΦΙΑ να είναι το κόκκινο πανί για το σύνολο των βουλευτών. Επεισόδιο χθες το βράδυ στη Βουλή.


Ένα 24ωρο μετά την ερώτηση 21 βουλευτών του κόμματος, με αφορμή τον ΕΝΦΙΑ με την οποία έβαλαν στο στόχαστρο τον πρώην άμισθο σύμβουλο του κ. Στουρνάρα, Νίκο Καραβίτη, και λίγες ημέρες μετά τη δήλωση του ΥΠΟΙΚ Γκίκα Χαρδούβελη ότιδεν ήταν δικής του έμπνευσης ο ΕΝΦΙΑ, χθες στη Βουλή έλαβε χώρα ένα ακόμη επεισόδιο ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί.

Όπως γράφει σήμερα το Έθνος αργά χθες το βράδυ, στα γραφεία της ΝΔ, είχε έρθει ο σύμβουλος του κ. Χαρδούβελη, Γ. Θεοδωρακόπουλος προκειμένου να ενημερώσει τους βουλευτές για τις τελευταίες αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ.

Αμέσως πολλοί βουλευτές τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον βομβαρδίζουν με ερωτήσεις. Ωστόσο κάποια στιγμή η Άννα Καραμανλή απευθύνθηκε προς τον σύμβουλο του υπουργείου και του είπε χαρακτηριστικά:
«Ξέρετε κύριέ μου ότι οι πολίτες υποφέρουν και ότι αυτά που μας λέτε εδώ δεν θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη;».

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος, εμφανώς αμήχανος, ρώτησε την κ. Καραμανλή: «γιατί φωνάζετε;», για να εισπράξει την οργισμένη απάντηση της βουλευτού της ΝΔ και μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα με δάκρυα στα μάτια, «Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του πείτε να πα να…».

Τα υπόλοιπα «γαλλικά» δεν γράφονται για ευνόητους λόγους. Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι, ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου στη Βουλή, εντός της συγκυβέρνησης αναζητούν εναγωνίως εξιλαστήριο θύμα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!