Ο πατέρας του Γιάνη Βαρουφάκη μιλά πρώτη φορά για το γιο του: «Τον καμαρώνω και πιστεύω στο έργο και τις ικανότητές του»

Μίλησε στην τηλεόραση για το νέο Υπουργό Οικονομικών.


Ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο νέος Υπουργός Οικονομικών της χώρας μας, από την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι και σήμερα, βρίσκεται συνεχώς στα φώτα της δημοσιότητας, όχι μόνο της χώρας μας, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη.

Οι απόψεις, οι θέσεις, ο χειρισμός της γλώσσας, τόσο της Ελληνικής, όσο και της Αγγλικής, ο υπέροχος τρόπος που την «είπε» στην αγενέστατη παρουσιάστρια του BBC -είχε πολλές ενστάσεις για το ρεπορτάζ που το κανάλι πρόβαλλε λίγο πριν την συνέντευξή του- αλλά και το ανάστημα που όρθωσε απέναντι στην Τρόικα, ζητώντας επαναδιαπραγμάτευση.

Σήμερα, ο πατέρα του, Γιώργος Βαρουφάκης, Πρόεδρος της Χαλυβουργικής αλλά και Επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, χωρίς να κρύψει στιγμή το πόσο υπερήφανος είναι για όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι αυτή τη στιγμή ο γιος του.

«Εγώ τον καμαρώνω όχι μόνο επειδή είναι παιδί μου αλλά πιστεύω στο έργο του, στις ικανότητες του, στις διασυνδέσεις που έχει με την Ευρώπη ολόκληρη και νομίζω ότι θα πάμε καλά», τόνισε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο ίδιος αποκάλυψε και άλλα πολλά πράγματα από τη ζωή και το έργο του Γιάνη Βαρουφάκη.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!