Στήθη εναντίον μούσκουλων -Τα πυρηνικά όπλα ανδρών και γυναικών [εικόνες]

Αυτές είναι οι 9 φυλές!


Τα επιδεικνύουν, τα γυμνώνουν, τα βάζουν μπροστά σε κάθε μάχη. Τα στήθη τους οι γυναίκες, τα μούσκουλά τους οι άνδρες. Σε κάποια από τις παρακάτω εννέα φυλές ανήκουμε όλοι μας.

Η φυλή «γεννήθηκαν με αυτά»


Οπως η Σάλμα Χάγιεκ και ο Χιού Τζάκμαν που δείχνουν να γεννήθηκαν με αυτά τα φυσικά προσόντα. Δεν διστάζουν στιγμή να τα επιδεικνύουν και θεωρούνται όπλα πολέμου στη μάχη του Χόλιγουντ.

Η φυλή των «αρπακτικών»


Χρησιμοποιούν την περιοχή του στέρνου σαν να μη συμβαίνει τίποτα. «Α, έτσι είναι το σώμα μου…». Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Ράιαν Γκόσλινγκ επιδεικνύουν το πλούσιο ή γυμνασμένο στήθος σαν να τους το έδωσε ο θεός και θεωρούνται μοναδικοί στο είδος.

Η φυλή των «πολεμιστών»


Δεν έχουν ξαναυπάρξει μύες σαν αυτούς του Κόναν του Βάρβαρου ή στήθη σαν αυτά της Κριστίνα Χέντριξ, της διάσημης ηθοποιού στο Mad Men. Εχουν το μέγεθος που χρειάζεται για να προκαλούν τρόμο

Η φυλή της «σανίδας»


Η Κλερ Ντέινς και ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Στήθος αδύναμο, σχεδόν αρρωστιάρικο, έχει ωστόσο τη δική του σημειολογία και δεν έχει θέσει σε κίνδυνο την καριέρα τους.

Η φυλή των «κολυμβητών»


Το στήθος μπροστά, τα μούσκουλα επιθετικά, οι κολυμβητές είναι κάπως σαν πολεμιστές, αλλά πολύ πιο αέρινοι. Η Κέητ Γουίνσλετ και ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ήσυχοι για το μέλλον τους.

Η φυλή των «γκρινιάρηδων»


Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Οουεν Γουίλσον ανήκουν στις διασημότητες που έχουν το δικαίωμα να κλαίνε με τη μοίρα τους. Πάνω από 46 ετών και οι δύο,ποτέ δεν διακρίθηκαν για τα πλούσια προσόντα τους.

Η φυγή «μετά-την εφηβία»


Η Ντακότα Φάνινγκ και το Μίκαελ Σέρα ανήκουν στην κατηγορία που δεν λέει να μεγαλώσει, και μαζί με την ηλικία να αυξηθούν και τα προσόντα.

Η φυλή «των πρώτων στην τάξη»


Δούλεψαν για να χτίσουν τους μύες τους και κατά συνέπεια δεν δυσκολεύονται να τους επιδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία, προς τέρψη των οφθαλμών (των άλλων). Η Μιράντα Κερ και ο Μάθιου Μπόμερ είναι ένας στόχος μόνοι τους.

Η φυλή των «επιδειξιών»


Ποιό είναι το μυστικό τους; Να δείχνουν ένα μικρό μέρος του σώματός τους σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αυτό το ψυχοπαθολογικό φαινόμενο μπορεί ενίοτε να λειτουργεί και σε ζευγάρι, όπως η Κιμ και ο Κένιε.

Το διαβάσαμε στη Madame Figaro.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!