Δολοφονία δημοσιογράφου και οπερατέρ σε ζωντανή σύνδεση

Σοκ στην Αμερική-Ο δολοφόνος έβαλε τέρμα στη ζωή του μετά από το αποτρόπαιο έγκλημα!


Μια δημοσιογράφος και ένας οπερατέρ έπεσαν νεκροί στη Βιρτζίνια, από πυρά που δέχθηκαν την Τετάρτη, την ώρα που έπαιρναν συνέντευξη η οποία μεταδιδόταν απευθείας από το τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο εργάζονταν, ανακοίνωσε ο εργοδότης τους, το τηλεοπτικό δίκτυο το WDBJ7.
Screen-Shot-2015-08-26-at-161831-247x400
Αποδεικνύεται πως δυσαρεστημένος εργαζόμενος του καναλιού ήταν ο δράστης που τράβηξε τη σκανδάλη. Ο δράστης της επίθεσης εναντίον μιας δημοσιογράφου και ενός εικονολήπτη στη Βιρτζίνια έδωσε τέλος στη ζωή του. Ο ένοπλος, που πιστεύεται ότι ήταν νυν ή πρώην συνάδελφος των θυμάτων του, βιντεοσκόπησε και ο ίδιος την πράξη του και ανήρτησε δύο βίντεο στους λογαριασμούς του στο Twitter και στο Facebook.
CNWExqKXAAAHL-U

Στο βίντεο που εμφανίζεται στον λογαριασμό του χρήστη @bryce_williams7 διακρίνεται ένα πιστόλι που στοχεύει τη νεαρή δημοσιογράφο Άλισον Πάρκερ, όμως κανείς δεν το προσέχει. Κατόπιν η κάμερα χαμηλώνει και ακολουθούν πυροβολισμοί προς την πλευρά των θυμάτων. Η κυριά Γκάρνερ, η γυναίκα που έδινε συνέντευξη στο πλήρωμα, τραυματίστηκε στην πλάτη και μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.
park4-467x400
Η διαμάχη με τους συναδέλφους και ο φόνος Ο Bryce Williams σημείωσε στα οργισμένα του tweets πως η Άλισον Πάρκερ είχε προβεί σε ρατσιστικά σχόλια και παρόλα αυτά προσελήφθει στη συνέχεια, ενώ και ο Άνταμ Γουάρντ, κατηγορείται από τον δολοφόνο πως τον ανέφερε στο τμήμα προσωπικού μετά από μια και μόλις συνεργασία μαζί του. Στη συνέχεια ο δολοφόνος δήλωσε: «βιντεοσκόπησα τον πυροβολισμό, δείτε τον στο Facebook».
παρκ7
Ο λογαριασμός του δράστη στο twitter έχει πλέον μπλοκαριστεί ενώ τα αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως ο δράστης αυτοκτόνησε μετά την φρικιαστική του ενέργεια.
https://www.youtube.com/watch?v=lEd5wsgg3p4


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!