Ανατρεπτική αποκάλυψη: Το «θύμα» του ξυλοδαρμού στο μπαρ του Κορυδαλλού, προκάλεσε την συμπλοκή- Αναληθής η κατάθεση του

Σε επικοινωνία με αυτόπτες μάρτυρες, τα αίτια του περιστατικού με τον ξυλοδαρμό των δύο πελατών σε γνωστό μπαρ του Κορυδαλλού είναι τελείως διαφορετικά από αυτό που έδωσε στη δημοσιότητα το φερόμενο ως θύμα.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.se –skepseis.gr και επικοινωνία με αυτόπτες μάρτυρες, τα αίτια του περιστατικού με τον ξυλοδαρμό των δύο πελατών σε γνωστό μπαρ του Κορυδαλλού είναι τελείως διαφορετικά από αυτό που έδωσε στη δημοσιότητα το φερόμενο ως θύμα.
Οι πληροφορίες μας λένε τα εξής:

Οι δύο πελάτες, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν την επίθεση, βρίσκονταν στο μαγαζί για τα γενέθλια του ενός από τους δύο, συγκεκριμένα αυτού που έκανε την μήνυση μαζί με άλλα δέκα άτομα περίπου!

Υπήρχε μόνο ένας από την παρέα των νεαρών ο οποίος δεν ήταν γνωστός στο μαγαζί. Από ένα σημείο και μετά, ο «άγνωστος» άρχισε να συμπεριφέρεται ανάρμοστα. Έσπαγε ποτήρια, ενοχλούσε άγνωστες σε αυτόν κοπέλες, μπαινόβγαινε στο μαγαζί και επιτίθονταν λεκτικά ακόμα και σε θαμώνες που καθόντουσαν στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρεξηγήθηκε με δύο διαφορετικές παρέες σε διάστημα δύο ωρών και σε διαφορετικό χρόνο με την κάθε μία.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η συμπεριφορά του προκαλούσε υπόνοιες ότι έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, πράγμα που η παρέα του αρνήθηκε λέγοντας ότι κάνει κάποια θεραπεία για ψυχολογικούς λόγους.
Λόγο της γνωριμίας των ιδιοκτητών με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, δεν έγινε κάποια παρέμβαση από το προσωπικό του μαγαζιού, απλά ζητήθηκε από τους φίλους του να τον συνετίσουν.

Μετά από αρκετή ώρα και αφού η συμπεριφορά του μηνυτή είχε ξεφύγει πολύ από τα όρια –είχε αρχίσει να βγάζει τα ρούχα του- και «έδιωχνε» τους άλλους πελάτες, οι φίλοι του τον απομάκρυναν σχεδόν «σηκωτό». Εκείνος όμως επέμενε να γυρίσει στο μαγαζί, επιτιθέμενος ακόμα και στην παρέα του.

Τότε δύο αγανακτισμένοι πελάτες, που είχαν ήδη δεχτεί τις προσβολές του, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Κι έτσι προέκυψε η συμπλοκή, όπου το δεύτερο παιδί χτυπήθηκε στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τον εριστικό φίλο του.

Οι μάρτυρες που μας μίλησαν, μας τόνισαν επίσης ότι μέσα στο μαγαζί δεν υπήρξε καμία συμπλοκή! Το συμβάν έλαβε χώρα περίπου στα 30 μέτρα από το μαγαζί και παρά την κράτηση του υπευθύνου, ο οποίος παρενέβη για να σταματήσει την συμπλοκή, κανένα από τα μέλη του προσωπικού δεν ενεπλάκη!

Σύμφωνα πάντα με τις ίδια πληροφορίες, η κατάθεση του νεαρού είναι πέρα για πέρα αναληθής…

Το διαβάσαμε στο www.se –skepseis.gr

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!