Για να σώσει τον κόσμο από τους βρικόλακες δολοφόνησε το σύντροφο και την 4χρονη κόρη της

Και τους «παλούκωσε» για να σιγουρευτεί.


Μια 36χρονη γυναίκα σκότωσε τον σύντροφο της και την 4χρονη κόρη της νομίζοντας ότι θα σώσει τον κόσμο από τους βρικόλακες. Δύο μέρες πριν το φρικτό έγκλημα η Σέιλι Κρίστοφερ είχε πάει σε μονάδα ψυχικών ασθενειών στο Κένσινγκτον, και είπε στο προσωπικό ότι κάποιος την κυνηγούσε. Παρά τις εκκλήσεις των ειδικών δεν δέχθηκε να μείνει στην κλινική για νοσηλεία και επέστρεψες στην οικία της.
Τελικά μαχαίρωσε 29 φορές τον σύντροφό της και 6 φορές την 4χρονη κόρη της και μετά τους κάρφωσε και ξύλινα αντικείμενα στο σώμα ενώ λίγο πριν είχε καρφώσει ένα ακόμα παιδί με μολύβι.
Τώρα η γυναίκα αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες δολοφονίας και μία για απόπειρα δολοφονίας ενώ η υπεράσπιση επικαλείται ότι πάσχει από ψυχική ασθένεια, σύμφωνα με τον Guardian.

Στο ξεκίνημα της δίκης, ο δημόσιος κατήγορος ανέφερε ότι η Κρίστοφερ ισχυρίζεται πως την ημέρα των δολοφονιών είχε λάβει μήνυμα που την καλούσε να σκοτώσει την οικογένειά της, προκειμένου να σώσει τον κόσμο από την επέλαση των βαμπίρ. Το μήνυμα είχε έρθει από μία λάμπα στο ταβάνι και εκείνη έκανε ό,τι της είπαν, πρόσθεσε ο κατήγορος. «Αφού τους μαχαίρωσε, η λάμπα της είπε να βάλει κάτι ξύλινο στο στήθος των θυμάτων της, προκειμένου να μην γίνουν βαμπίρ».

Ο ψυχίατρος που εξέτασε τη γυναίκα διέγνωσε ότι έπασχε από σχιζοφρένεια. Μετά από τη σύλληψή της, είπε σε έναν ψυχίατρο ότι τα χρώματα έχουν ιδιαίτερη σημασία για εκείνη, με το κόκκινο να σημαίνει ότι η ίδια ή κάποιος από την οικογένειά της θα δολοφονηθεί. Στις 19 Φεβρουαρίου, τους είπε, έλαβε ένα πορτοκαλί σήμα, που της έδινε εντολή να σκοτώσει ώστε να αποτρέψει την επίθεση των βαμπίρ. Πρώτα επιτέθηκε στο παιδί που επέζησε. Όταν έφτασε ο σύντροφός της με το παιδί τους και τη ρώτησε τι συνέβαινε. «Είσαι ένας από αυτούς. Είσαι ένα βαμπίρ», του είπε εκείνη, κατά δική της ομολογία, και τον μαχαίρωσε επανειλημμένα στο στήθος. Η άτυχη κορούλα της φώναζε «Όχι μαμά!», όπως παραδέχθηκε η ίδια, και όταν η Κρίστοφερ τη ρώτησε «είσαι ένας από εκείνους;», εκείνη απάντησε «ναι, είμαι μαμά», όπως είπε στους αστυνομικούς και για αυτό τη μαχαίρωσε.
Το διαβάσαμε στο athensvoice.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!