Ο Χίτλερ είχε μικρό πέος, 1 όρχι, αρρωστημένες φαντασιώσεις κι αιμομικτικές συνευρέσεις [εικόνες + βίντεο]

Νέες αποκαλύψεις για τον άνθρωπο που αιματοκύλησε τον πλανήτη.


Ο Αδόλφος Χίτλερ είχε μικρό πέος, έναν όρχι και αρρωστημένες φαντασιώσεις τις οποίες εξανάγκαζε την ανιψιά του να εκπληρώσει.

Αυτό προκύπτει σύμφωνα με το ψυχολογικό προφίλ που συνέταξαν Αμερικανοί κατάσκοποι για τον άνθρωπο που αιματοκύλησε τον πλανήτη.

Μάλιστα, είχε κοπροφιλία. Η κοπροφιλία αναφέρεται σε άτομα που αντλούν ευχαρίστηση από ακαθαρσίες.

Την ίδια ώρα, αναφορές, οι οποίες περιλαμβάνονται στο βιβλίο «Μια ψυχολογική ανάλυση του Αδόλφου Χίτλερ: Η ζωή και ο θρύλος», θέλουν τον Φύρερ να εξανάγκαζε την ανιψιά του Geli Raubal να εκπληρώνει τις αρρωστημένες του φαντασιώσεις.

image
Ο Χίτλερ με την ανιψιά του

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Δρ. Walter C Langer ο οποίος συνέλεξε από Αμερικανούς κατασκόπους στοιχεία για το ψυχολογικό προφίλ, μιλώντας στη «The Daily Star», αναφέρει: «Δεν πρέπει να υποθέσουμε ότι ο Χίτλερ έπαιρνε συχνά ηδονή από αυτή την παράξενη διαστροφή του. Οι ασθενείς τέτοιου τύπου σπάνια το κάνουν και στην περίπτωση του Χίτλερ, είναι πολύ πιθανό ότι επέτρεψε στον εαυτό του να πάει τόσο μακριά μόνο με την ανιψιά του, Geli. Η πρακτική αυτής της διαστροφής αντιπροσωπεύει το πιο χαμηλό επίπεδο κατάπτωσης».

image
Παλαιότερο βιβλίο του Langer για τη ζωή του Χίτλερ

image
Το νέο βιβλίο του Langer

Σύμφωνα με τις αναφορές που συγκέντρωσε ο Langer, η ανιψιά του Φύρερ βρέθηκε νεκρή λίγο αφότου ενεπλάκη σε αυτές τις ερωτικές συνευρέσεις. Εντοπίστηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι από το όπλο του ίδιου του Χίτλερ, αλλά η αστυνομία είχε αποδώσει τον θάνατό της σε αυτοκτονία. Αυτή όμως, είχε εξομολογηθεί τις αρρωστημένες φαντασιώσεις στις οποίες είχε εξαναγκαστεί να συμμετέχει η ίδια, σε φίλο του Χίτλερ, τον Ότο Στράσερ, ο οποίος είχε εκδιωχθεί από τη χώρα, πιθανότατα επειδή είχε μάθει τα πιο μύχια μυστικά του.

Ο Ernst Rohm, ο υπεύθυνος για τις ναζιστικές στολές, είχε επίσης αναφέρει πως είχε μάθει για τις αρρωστημένες σεξουαλικές φαντασιώσεις του Φύρερ, κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου τους. Λίγο αργότερα, δολοφονήθηκε κατά τη Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών (Nacht der langen Messer) το 1934.

Παρόμοιες αναφορές για τη σεξουαλική ζωή του ανθρώπου που αιματοκύλησε τον πλανήτη είχε κάνει και η Γερμανίδα σταρ του σινεμά Renate Müller, η οποία είχε αναφέρει ότι ο Φύρερ την είχε εξαναγκάσει να τον κλωτσήσει, ενώ εκείνος κυλιόταν στο πάτωμα. Η ίδια βρέθηκε αργότερα νεκρή. Αιτία θανάτου η αυτοκτονία.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!