13 διάσημοι που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

Ένας από τους λόγους που αγαπάμε τόσο πολύ το Instagram (αν και μας πλήγωσε τελευταία) είναι ότι μας δίνει πρόσβαση στις φωτογραφίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο.


Έτσι, την ώρα που βρισκόμαστε στην δουλειά ή στον δρόμο για το σπίτι μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από όλο τον κόσμο, και φυσικά, για να μην γελιόμαστε, στους διάσημους του κόσμου αυτού.

Έτσι σας ετοιμάσαμε μία λίστα με διάσημους που πιστεύουμε ότι πρέπει να «ακολουθήσετε» στο Instagram, Τον καθένα για διαφορετικούς λόγους και σας την παρουσιάζουμε.

Chloë SevignyΓιατί έχει καλλιτεχνικές φωτογραφίες και εκκεντρικές στιγμές.

Olivia WildeΕπειδή είναι η κοπέλα που θέλεις να γίνει φίλη σου. Olivia, αν ακούς, εδώ είμαι!Ryan ReynoldsΕίναι αστείος, είτε το περιμένατε, είτε όχι.

Amy SchumerΓιατί είναι απλά αστεία. Πολύ αστεία!

Amanda SeyfriedΠάρα πολλές φωτογραφίες του σκύλου της, οπότε αν αγαπάτε τις γάτες, δεν σας το προτείνουμε!

Μaisie WilliamsΜπορεί ο «χειμώνας να έρχεται» αλλά η ζωή της 17χρονης Μaisie Williams είναι τόσα πολλά περισσότερα, όπως ότι πήρε το δίπλωμα οδήγησης.

Mark RuffaloΕπειδή είναι οικογενειάρχης και φεμινιστής.

Annie Clark, a.k.a. St. VincentΩραίο χιούμορ και λίγες selfies. Επίσης αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ειδύλλιο που έχει με την Cara Delevigne, ποστάρει και μερικές φωτογραφίες τους που και που.

Kat DenningsΓια φωτογραφίες όπως αυτή.

Lena HeadeyΜην σας ξεγελά ο ρόλος της στο Game of Thrones, στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση.

Sarah Jessica ParkerΓιατί η ζωή της δεν απέχει πολύ από την ζωή της Carrie Bradshaw.

Chrissy TeigenΓιατί είναι αστεία, μαγειρεύει, λατρεύει τον John Legend και δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της όταν της έκανε δώρο ο αγαπημένος της ένα κεφάλι παρμεζάνα.

Ewan McgregorΕιδικά αν είστε λάτρεις των μηχανών.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!