Μάνα και γιος είναι ερωτευμένοι και προσπαθούν να κάνουν παιδί [εικόνες]

Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως δεν κάνουν κάτι το αιμομικτικό.


Η 51χρονη Κιμ Γουέστ και ο 32χρονος γιος της Μπεν Φορντ δεν έχουν μια συνηθισμένη σχέση μητέρας-γιου. Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησαν στην εφημερίδα New Day οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι μεταξύ τους και προσπαθούν απεγνωσμένα να αποκτήσουν παιδί.

Για την ακρίβεια, η Γουέστ γέννησε τον Μπεν στα 19 της χρόνια οπότε και τον έδωσε για υιοθεσία, και όταν βρέθηκαν 30 χρόνια μετά ερωτεύθηκαν σφόδρα. Τόσο που ο Μπεν παράτησε τη σύζυγό του την οποία παντρεύτηκε το 2011, για να συνάψει σχέση με τη μητέρα του, μια σχέση που ιατρικά περιγράφεται ως Γενετική Σεξουαλική Έλξη (GSA) ή ως Οιδιπόδειο Σύμπλεγμα.

Η ίδια, η οποία γεννήθηκε στην Αγγλία, αλλά τα τελευταία χρόνια ζει στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, χαρακτηρίζει τη σεξουαλική τους ζωή ως «απίστευτη και συναρπαστική» και υποστηρίζει πως «αυτό δεν είναι αιμομιξία, είναι GSA. Είμαστε σαν μπιζέλια μέσα σε κατσαρόλα που προορίζονται να είναι μαζί. […] Ξέρω ότι θα υπάρξει κόσμος που θα πει ότι είμαστε αηδιαστικοί και ότι θα πρέπει να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας, αλλά όταν είσαι τόσο πολύ ερωτοχτυπημένος που θέλεις να εγκαταλείψεις τα πάντα για να το ζήσεις, πρέπει να παλέψεις για αυτό. (Αυτό) σου συμβαίνει μια φορά στα 1.000 χρόνια και είναι κάτι που εγώ κι ο Μπεν δεν πρόκειται να το αφήσουμε να χαθεί».

Η Κιμ περιγράφει πως κατάλαβε ότι είναι ερωτευμένη με τον ίδιο της τον γιο αφότου ξεκίνησε να βλέπει «ερωτικά όνειρα με αυτόν».

Το ανορθόδοξο ζευγάρι έδωσε το πρώτο του φιλί πάνω από ένα μπουκάλι σαμπάνιας σε ένα ξενοδοχείο. Και σύντομα έπειτα από αυτό, ο Μπεν συνειδητοποίησε πως είχε ερωτευτεί τη μητέρα του. Παράτησε τη σύζυγό του Βικτόρια για να ζήσει τον έρωτά του με τη μητέρα του στο Μίσιγκαν.

Η Κιμ αφότου διάβασε στο ίντερνετ ιστορίες για ζευγάρια GSA, αποφάσισε να επιτρέψει στο εαυτό της να ερωτευτεί τον γιο της.

Σημειώνεται πάντως ότι στο Μίσιγκαν, όπως και στο Ηνωμένο Βασίλειο, η αιμομικτικοί γάμοι είναι παράνομοι κι έτσι, το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει για να παντρευτεί. Το 2010 μια μητέρα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 9 ετών επειδή έκανε σεξ με τον 14χρονο γιο της τον οποίο είχε δώσει για υιοθεσία όταν εκείνος ήταν μωρό.

image

image



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!