Η λίστα των τζιχαντιστών με ανθρώπινους στόχους: Έχει κι Έλληνες

Περιλαμβάνει 8.318 ονόματα


Μια ομάδα χάκερ που στηρίζει την ISIS και ονομάζεται Ενωμένο Διαδικτυακό Χαλιφάτο (United Cyber Caliphate) δημοσίευσε μια λίστα με ανθρώπινους στόχους. Στη λίστα περιλαμβάνονται ονόματα, διευθύνσεις και ηλεκτρονικές διευθύνσεις που ανήκουν σε 8.318 ανθρώπους.

Το Ενωμένο Διαδικτυακό Χαλιφάτο καλεί σε αγγλικά και αραβικά τους ισλαμιστές να «ακολουθήσουν» αυτή τη λίστα και να «τους σκοτώσει άγρια, προκειμένου να πάρουν εκδίκηση για λογαριασμό των μουσουλμάνων».

Οι περισσότεροι που βρίσκονται στη λίστα είναι από τις ΗΠΑ, την Αυστραλία και τον Καναδά. Συγκεκριμένα, 7.848 είναι Αμερικανοί, εκ των οποίων οι 1.445 είναι από την Καλιφόρνια, οι 643 από τη Φλόριντα, οι 341 από την Ουάσινγκτον, οι 333 από το Τέξας, οι 331 από το Ιλινόις και οι 290 από τη Νέα Υόρκη. Καναδοί φέρονται να είναι 312, ενώ 69 Αυστραλοί και 39 από το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι υπόλοιποι είναι από το Βέλγιο, τη Βραζιλία, την Κίνα, την Εσθονία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, τη Γουατεμάλα, την Ινδονησία, την Ιρλανδία, το Ισραήλ, την Ιταλία, τη Τζαμάικα, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νότια Κορέα, τη Σουηδία και τα νησιά Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Η λίστα δημοσιεύτηκε τη Δευτέρας στο Telegram σε αραβικά και αγγλικά.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!