ΕΚΤΑΚΤΟ: Συναγερμός στην Κωνσταντινούπολη – 10 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από έκρηξη στο αεροδρόμιο

Σύμφωνα με το CNN Turk ακούστηκαν επίσης αρκετοί πυροβολισμοί, ενώ το τουρκικό δίκτυο NTV κάνει λόγο για πολλούς τραυματίες από την έκρηξη.


Έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο HaberTurk.

Σύμφωνα με το CNN Turk ακούστηκαν επίσης αρκετοί πυροβολισμοί, ενώ το τουρκικό δίκτυο NTV κάνει λόγο για πολλούς τραυματίες από την έκρηξη.

Πριν από λίγο Τούρκος αξιωματούχος επιβεβαίωσε στο Reuters πως οι εκρήξεις που συγκλόνισαν το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ήταν δύο και πως πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλείται το δίκτυο CNN Turk, oι πυροβολισμοί ακούστηκαν από τον χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου. Στις εικόνες που μεταδίδει το CNN Turk διακρίνονται πολλά ασθενοφόρα να σπεύδουν στο σημείο ενώ κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 40 τραυματίες μέχρι στιγμής.

Τούρκοι αξιωματούχοι υποπτεύονται ότι τουλάχιστον η μία από τις δύο εκρήξεις ενδέχεται να οφείλεται σε επίθεση αυτοκτονίας, μετέδωσε επίσης το  CNN Turk.

CmD4Sj3XEAAu2cq

Σύμφωνα με Τούρκο αξιωματούχο, δύο βομβιστές αυτοκτονίας ανατινάχθηκαν στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσνταντινούπολης,

Οι ύποπτοι πυροδότησαν τα εκρηκτικά πριν περάσουν από τον έλεγχο στο μηχάνημα x- ray του αεροδρομίου.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Τουρκίας ανακοίνωσε πριν λίγο ότι τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην επίθεση



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!