Η Πορτογαλία πρωταθλήτρια Ευρώπης, κέρδισε 1-0 την Γαλλία –

Τελικά ο Ρονάλντο έκλαψε από χαρά


Μετά από ένα παιχνίδι που είχε ένταση και αρκετές φάσεις η Πορτογαλία κέρδισε 1-0 την Γαλλία με ένα καταπληκτικό σουτ του Έντερ στο 2ο ημίχρονο της παράτασης.

Η Πορτογαλία είχε χάσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου της κανονικής διάρκειας. Η ομάδα του Σάντος σοκαρίστηκε για λίγο μετά την απώλεια του Ρονάλντο και δέχθηκε πίεση από τη Γαλλία αλλά ισορρόπησε τον αγώνα με 2-3 φάσεις και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην κανονική διάρκεια.

Στο 91ο λεπτό ο Ζινιάκ είχε δοκάρι μετά από περίτεχνη ενέργεια μέσα στην άμυνα της Πορτογαλίας. Στηνν παράταση τα δικάρια ισοφάρησαν μετά από εκπληκτικό φάουλ του Γκερέιρο. Στο 2ο ημίχρονο της παράτασης ο Έντερ απέφυγε τον αμυντικό και με ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 1-0.

image

image

image

image

image

Η Γαλλία έκανε φάσεις μέχρι το τέλος της παράτασης αλλά δεν βρήκε δίχτυα και η Πορτογαλία έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Κριστιάνο  έκλαψε πολύ μετά τον τραυματισμό μετά από πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Πογιέτ αλλά τελικά ξεκίνησε να κλαίει με το γκολ του Έντερ, αυτή τη φορά από χαρά.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!