Τουρκάλας τρανσέξουαλ έξαλλη στην Αλεξανδρούπολη για τους 8 [εικόνες + βίντεο]

Τα έκανε γυαλιά καρφιά!

Τα έκανε γυαλιά καρφιά!


Πριν από την έναρξη της δίκης των 8 Τούρκων αξιωματούχων στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης συνέβησαν και διάφορα ευτράπελα.

Το πρωί έφτασαν στο δικαστικό μέγαρο έξι Τούρκοι δικηγόροι κρατώντας τηβέννους στα χέρια και ισχυριζόμενοι πως είναι μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων θέλησαν να παραστούν στο δικαστήριο ως πολιτική αγωγή. Ωστόσο, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημά τους, καθώς δεν διέθεταν άδεια άσκησης επαγγέλματος στη χώρα μας.

Οι έξι δικηγόροι συμμορφώθηκαν με την απόφαση της προέδρου, παραμένοντας εντός της αίθουσας ως ακροατές καθ’ όλην την διάρκεια της δίκης. Ωστόσο, ένας εξ’ αυτών επιτέθηκε φραστικά, εκστομίζοντας ύβρεις και απειλές κατά των κατηγορουμένων, με αποτέλεσμα την άμεση παρέμβαση των αστυνομικών αρχών, που απομάκρυναν τον Τούρκο δικηγόρο από τον χώρο του δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι δεν θέλησαν να προχωρήσουν σε καταγγελία και ως εκ τούτου ο υβριστής δικηγόρος, δεν προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα.

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκάλεσε και η διαμαρτυρία μιας Τουρκάλας τρανσέξουαλ η οποία κρατώντας την ταυρική σημαία, φώναζε συνθήματα εναντίον των κατηγορουμένων την ώρα που εκείνοι οδηγούνταν εντός του μεγάρου. «Έχουμε εμπιστοσύνη στον Ερντογάν και στον Τσίπρα. Πρέπει και οι 8 να εκδοθούν στην Τουρκία» φώναζε μεταξύ άλλων, με αστυνομικούς να τη συγκρατούν και τους 8 κατηγορούμενους να προχωρούν στα ενδότερα.

image

image

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!