Έρχεται 9 Σεπτεμβρίου το iPhone 7 [βίντεο]

Το νέο μπλε iPhone 7

Το νέο μπλε iPhone 7


Μήνες τώρα οι φήμες για το νέο iPhone 7 διαδέχονταν η μία την άλλη. Θα είναι πιο λεπτό, αδιάβροχο, χωρίς ακουστικά… Ο Lewis Hilsenteger του Unbox Therapy που δοκιμάζει τα νέα gadgets της αγοράς με πάνω από πέντε εκατομμύρια χρήστες, παρέλαβε ένα πρωτότυπο και το δοκίμασε στο βίντεο που ανέβηκε πριν δύο μέρες και έγινε ήδη viral με πέντε εκ. views.

Nαι, το νέο iPhone 7 και iPhone 7 Plus ή iPhone Pro είναι πιο λεπτό, κατά ελάχιστα χιλιοστά, έχει δύο κάμερες, έχει αφαιρεθεί η υποδοχή για τα ακουστικά-πιθανόν να υπάρχει κάποια πρόβλεψη για ακουστικά χωρίς καλώδιο-και έχει το πιο απρόσμενο μπλε χρώμα που χρησιμοποιείται πρώτη φορά στην αγορά.

Όπως έγραψε το Forbes, οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν 9 Σεπτέμβρη με πιο πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας 16 Σεπτέμβρη αν και μέχρι τελευταία στιγμή όλα είναι πιθανά για αλλαγές αφού η αναμονή είναι το πιο ισχυρό όπλο μάρκετινγκ.

H Samsung που βρίσκεται σε διαρκή πόλεμο με την Αpple για τις πατέντες των smartphones, έδειξε τα δόντια της με τον D.J. Koh να καλεί τον Τim Cook της Αpple στη μεγάλη μάχη του φθινοπώρου με το Note 7 που θα κυκλοφορήσει 19 Αυγούστου.

Ήδη το πρώτο εξάμηνο ήταν δύσκολο για την Αpple αφού το λανσάρισμα του Galaxy S7 Edge της Samsung τον Μάρτιο της στοίχισε την πρωτοκαθεδρία στην αμερικάνικη αγορά που είναι και η πιο προνομιούχα βάση της.

Η εταιρεία ελπίζει σε 78 εκ. παραγγελίες για το iPhone 7 πιστεύοντας ότι θα την υποστηρίξει η παραδοσιακή πελατεία του iPhone. Ο πόλεμος, όμως, τώρα ξεκινά…

Δείτε το βίντεο του Lewis Hilsenteger στο:

via



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!