Τραγωδία στο Πολυλίμνιο Μεσσηνίας [βίντεο]

Υπέκυψε η μία από τις δύο γυναίκες που χτυπήθηκαν από βράχο


Υπέκυψε στα τραύματά της η μία εκ των δύο νεαρών γυναικών που χτυπήθηκαν από βράχο στο Πολυλίμνιο στην Χαραυγή Μεσσηνίας το μεσημέρι του Σαββάτου. Νεκρή είναι η 24χρονη, ενώ η 25χρονη φίλη της διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κοπέλες, μαζί με τρία ακόμα άτομα, είχαν μεταβεί το μεσημέρι για πεζοπορία στους καταρράκτες του Πολυλιμνίου.

Στην περιοχή ξέσπασε καταρρακτώδης βροχή, όταν βράχια αποκολλήθηκαν από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, χτυπώντας τις δύο κοπέλες. Μετά το χτύπημα, η 25χρονη και η 24χρονη έπεσαν σε μικρή λίμνη που βρίσκεται στο σημείο.

Τα άτομα που ήταν μαζί με τις δύο κοπέλες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Στην περιοχή έσπευσαν πυροσβέστες από τους Γαργαλιάνους και την Καλαμάτα, οι οποίοι ανέσυραν την 25χρονη και την 24χρονη από τη μικρή λίμνη και τις μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της 24χρονης.

Τη στιγμή της αποκόλλησης των βράχων βρισκόταν αρκετός κόσμος στους καταρράκτες του Πολυλιμνίου, αφού είναι μία περιοχή με μεγάλη επισκεψιμότητα, λόγω του φυσικού τοπίου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!