Ο καιρός σήμερα

Με καλό καιρό ο Δεκαπενταύγουστος


Με καλό καιρό σε όλη τη χώρα και με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, κυρίως στα ηπειρωτικά, θα κυλήσει ο Δεκαπενταύγουστος, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ, www.emy.gr ). Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα κινούνται από βόρειες διευθύνσεις και η έντασή τους θα κυμαίνεται από 6 έως 7 μποφόρ.

Αττική

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική, με τη θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου, όμως στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς.

Η θερμοκρασία σε άλλες περιοχές

Στη Μακεδονία και τη Θράκη το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς, όμως στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από 17 έως 32 βαθμούς (στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη). Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο από 18 έως 31 βαθμούς. Στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 21 έως 29 βαθμούς, ενώ οι βόρειοι άνεμοι πρόσκαιρα και κατά τόπους θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ. Τέλος, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!