Ημέρα απεργίας και έχει κίνηση πολύ. Δελτίο κίνησης


Μποτιλιαρισμένοι πολλοί κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας, αφού εκτός από την ώρα αιχμής είναι και μέρα απεργίας. Λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ συμμετέχουν με στάσεις εργασίας στην 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και τα πράγματα στους δρόμους είναι δύσκολα!

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται σε Μεσογείων, Κηφισίας, Κατεχάκη και στον Κηφισό. Σε αυτές τις περιοχές εντοπίζονται τα μεγαλύτερα μποτιλιαρίσματα.

Στην Εθνική, κίνηση υπάρχει από την Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη στην έξοδο και από τον κόμβο Καλυφτάκη έως την Αθηνών στην είσοδο, στη Μεσογείων από το ύψος του Σωτηρία προς Αθήνα, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στην Κηφισίας στο ύψος του Παραδείσου, στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στην άνοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην Καλλιρόης, στη Συγγρού από τον Άγιο Σώστη προς Αθήνα.

Δείτε ΕΔΩ live

Συμμετοχή των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Λεωφορεία – τρόλεϊ: Οι εργαζόμενοι «τραβούν χειρόφρενο» από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των λεωφορείων αναμένεται έως τις 10:00 π.μ., ενώ τα τελευταία δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 20:00. Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία, αλλά θα κυκλοφορήσουν κάποια λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας.

Μετρό – ΗΣΑΠ – Τραμ: Τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς δεν θα λειτουργούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10:00 πμ και από 16:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Δηλαδή θα κινηθούν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Πλοία: Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) έχει αποφασίσει από τη Δευτέρα νέα 48ωρη απεργία. Σε συνδυασμό με τη συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!