Τροχαίο στη Συγγρού: Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ η αιτία;


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το σοβαρό τροχαίο το πρωί στην λεωφόρο Συγγρού,με έξι σοβαρά τραυματίες, που συνέβη την Τετάρτη το πρωί στη συμβολή της Λεωφόρου Συγγρού με την οδό Φραντζή, στην άνοδο, στο ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ). Ο οδηγός επιχείρησε να κάνει ανάστροφη στη Συγγρού, στο ύψος της Φραντζή.

Σύμφωνα με το skai.gr, μεγάλη ποσότητα αλκοόλ είχε καταναλώσει ένας από τους οδηγούς που ενεπλάκει στο τροχαίο ατύχημα.

Στην πρώτη μέτρηση της τροχαίας  η περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα του ήταν 0,78 gr/l (γραμμάρια ανά λίτρο αίματος), ενώ στη δεύτερη 0,61 gr/l όταν το ανώτατο επιτρεπτό όριο σύμφωνα με τον ΚΟΚ είναι μόλις 0,25 gr/l.

Από την σύγρκουση έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν. Και οι έξι άνθρωποι (ένα ζευγάρι και τέσσερις νεαροί) είναι πολυτραυματιές και νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό. Πάντως, δεν κινδυνεύει η ζωή τους, καθώς δεν έχουν διασωληνωθεί και δεν εισήχθησαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα και στο δεύτερο δύο. Ένα από τα δύο έκανε αναστροφή την ώρα που το άλλο έμπαινε στη Συγγρού, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα. Το ένα εκ των δύο εμπλεκομένων ΙΧ -άγνωστο ακόμη ποιο- κινούταν με μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση.

Όσο για τις αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για πεζό που εμπλέκεται στο τροχαίο δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη. Στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο με το μποτιλιάρισμα να φτάνει μέχρι τον Πειραιά.

Για αρκετή ώρα επικράτησε απίστευτο μποτιλιάρισμα το οποίο έφτανε μέχρι και τον Πειραιά ενώ νωρίτερα δόθηκε στην κυκλοφορία το ρεύμα της ανόδου προς Αθήνα, που είχε κλείσει λόγω του τροχαίου ατυχήματος.

 

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!