Βόλος: Πρώην υπάλληλος του άτυχου επιχειρημάτια ο δράστης του άγριου φονικού


Συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες του e-Volos.gr από αστυνομικές πηγές, o δράστης της δολοφονίας του 64χρονου επιχειρηματία, Αριστείδη Κολοβού, από τον Αλμυρό, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, μέσα σε λίμνη αίματος, σήμερα τα ξημερώματα, μέσα στο διαμέρισμά του, στο κέντρο της πόλης.

Αν και ακόμη, δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς των Αστυνομικών Αρχών, οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για άτομο που παλιότερα, εργαζόταν στην επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών που διατηρούσε ο άτυχος άντρας, στο δρόμο προς την παραλία του Αλμυρού. Σύμφωνα δε, με τις ίδιες πληροφορίες, ο συλληφθείς έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του.

Αξίζει τέλος, να σημειωθεί πως, ο θάνατος του επιχειρηματία επήλθε από μαχαιριά και όχι από πυροβολισμό. όπως έλεγαν οι αρχικές πληροφορίες.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες κίνητρο της άγριας δολοφονίας του επιχειρηματία αποδίδεται στη ληστεία, ενώ στο διαμέρισμα του θύματος βρέθηκε και ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, κ. Δημήτριος Κουτσιάφτης.

Στο σπίτι του επιχειρηματία, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε χτυπημένος σε πολλά σημεία του σώματός του και μέσα σε μία λίμνη αίματος, βρίσκονται άνδρες της Ασφάλειας, αστυνομικοί από τα Α.Τ. Βόλου και Αλμυρού, ενώ το πτώμα εξέτασε και η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή.

Τον άτυχο άντρα βρήκε νεκρό, το πρωί, ο γιος του, ο οποίος ανησύχησε γιατί δεν πήγε στην επιχείρηση και έσπευσε στο σπίτι του, όπου τον βρήκε νεκρό.

Επίσης, το αυτοκίνητο το επιχειρηματία βρέθηκε σε περιοχή εκτός της πόλης του Αλμυρού και εικάζεται ότι με αυτό διέφυγε ο δράστης ή οι δράστες.

Βάσει πληροφοριών, που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την Αστυνομία, δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία είναι υπάλληλος της επιχείρησής του, ο οποίος εντοπίστηκε από την αστυνομία, συνελήφθη και οδηγείται στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, με τους αξιωματικούς πλέον να αναζητούν τα κίνητρά του και να εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε συνεργούς.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!