Ο οίκος Τρανούλη γιορτάζει τα 30 του χρόνια στην υψηλή ραπτική

Είναι ο καιρός να ασχοληθούμε λίγο με ένα κομμάτι που μας αρέσει εξίσου πολύ. Έρχεται κάτι ιδιαίτερο και συγκλονιστικό από τον Οικο Τρανούλη!!


Για μια ακόμη φορά ο οίκος υψηλής ραπτικής “Τρανούλης” εγκαινιάζει μία νέα περίοδο και ειδικά μία περίοδο από αυτές που μας αρέσουν και μας χαροποιούν ιδιαίτερα και για να μην σας κρατάμε σε αγωνία με μακροσκελείς προλόγους τον οίκο αναλαμβάνει η νέα γενιά και φυσικά αναφερόμαστε στην Αθηνά άλλα και τον Αναστάσιο Τρανούλη και φυσικά μην νομίζετε ότι το πρόσωπο που γνωρίσατε και αγαπήσατε τόσα χρόνια, αποσύρετε, όχι φυσικά,όλα να ξέρετε γίνονται πάντα υπό την επίβλεψη του Θοδωρή Τρανούλη.

Αυτή την νέα περίοδο,έρχονται να γιορτάσουν μαζί μας και με όσους αγαπούν την υψηλή ραπτική.Ο οίκος λοιπόν,διοργανώνει στα πλαίσια της εβδομάδας γάμου στο Ζάππειο,την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και ώρα 17:30 την παρουσίαση της νέας collection νυφικών με την ενεργή συμμετοχή της Αθηνάς Τρανούλη και Αναστάσιου Τρανούλη και την επίβλεψη του πατέρα τους Θοδωρή Τρανούλη.

Ο οίκος γιορτάζει τα 30 του χρόνια στον χώρο της υψηλής ραπτικής και πραγματικά υπόσχεται πολλά ωραία σχέδια και ένα νέο πρόσωπο που θα συζητηθεί………….!!!!

Θα τα πούμε εκεί λοιπόν.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!