Δολοφονία Θώμης Κουμπούρα: Μου αξίζει η θανατική ποινή, αν το έκανα


Στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Λαμίας, βρίσκεται ο 39χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τη Θώμη Κουμπούρα, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Πληροφορίες του Ελεύθερου τύπου, αναφέρουν ότι έξι ημέρες μετά το έγκλημα εξακολουθεί να είναι σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης. Πηγή που έχει εικόνα του κρατουμένου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον. Η κατάστασή του δυσχεραίνει την επικοινωνία του με το δικηγόρο του, ο οποίος ακόμα δεν έχει καταφέρει να σχηματίσει καθαρή εικόνα για τα όσα συνέβησαν και τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος.

Ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα στα δικαστήρια Λαμίας θα απολογηθεί σήμερα Τρίτη στη 1:00΄ το μεσημέρι ο 39χρονος Χ.Μ από τις Σοφάδες Καρδίτσας, που κατηγορείται ότι διέπραξε την άγρια δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία.

Πέρα από το DNA που ταυτοποιήθηκε και όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει εις βάρος του οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport στην παραληρηματική απολογία του ο 39χρονος εμμέσως πλην σαφώς ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του  «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πως το έκανα…» είπε, ενώ σε κάποια άλλη στιγμή ο Χρήστος Μπαλαντίνας φέρεται να είπε «Αν το έχω κάνει εγώ μου αξίζει η θανατική ποινή. Δεν επιτρέπεται να αφαιρείς μια ζωή, που δεν μπορείς να αντικαταστήσεις…».

Σήμερα όλοι περιμένουν να δουν ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου, Λεωνίδας Κουμπούρας (κατά σύμπτωση έχει το ίδιο επώνυμο με το θύμα), ο οποίος το Σάββατο μιλώντας στους δημοσιογράφους δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του.

Στον κόσμο του ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα

Δείτε το βίντεο:

lamiareport

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!