Απεργία πείνας και δίψας ξεκινά η Πόλα Ρούπα για το παιδί της – Βίντεο


Με μοναδική της έγνοια την τύχη του ανήλικου παιδιού της, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών η Πόλα Ρούπα προκειμένου να εκτελεστούν σε βάρος της οι δύο καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν.

Η Πόλα Ρούπα ζήτησε να μην μείνει στο νοσοκομείο το παιδί της αλλά να αναλάβουν την φροντίδα του η μητέρα και η αδερφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, το θέμα αυτό θα κριθεί από τις αρμόδιες αρχές καθώς θα πρέπει να εξεταστεί αν πληρούνται οι απαραίτητες συνθήκες.

Η εισαγγελέας Εφετών διέταξε την κράτηση της Πόλας Ρούπα στις φυλακές Κορυδαλλού λόγω των καταδικαστικών αποφάσεων σε βάρος της για εμπλοκή στον «Επαναστατικό Αγώνα».

Η μία απόφαση που είχε εκδοθεί το 2013 αφορά κάθειρξη 50 ετών και έξι μηνών (με εκτιτέα τα 25 χρόνια) και η δεύτερη συνολική ποινή 11 ετών (με εκτιτέα τα 10 χρόνια) για έκρηξη Α.Ε.Μ. στις 10 Απριλίου του 2014 έξω από τα γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδας, την ευθύνη είχε αναλάβει με προκήρυξή της ο «Επαναστατικός Αγώνας».

Ωστόσο η Πόλα Ρούπα η οποία δεν θέλησε να έχει δικηγόρο, επέστρεψε και κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Απεργία πείνας και δίψας ξεκινά η Πόλα Ρούπα. Τη δήλωσή της συλληφθείσας διάβασε έξω από τη ΓΑΔΑ η αδελφή της.  “Ξεκινάω απεργία πείνας προκειμένου να δοθεί το παιδί τώρα στη μάνα μου και την αδελφή μου” αναφέρει η Πόλα Ρούπα.

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!