Μητέρα πεθαίνει live στο Facebook

Και κανένας δεν κάνει τίποτα γι’αυτό


Έχουμε δει κάποια πραγματικά αστεία και παράξενα πράγματα στο Facebook Live.

Έχει επίσης μια πλατφόρμα για κάποια πραγματικά τραγικά και συγκλονιστικά γεγονότα, ‘οπως αυτή το καλοκαίρι του 2016, όπου άοπλη Αφρο-Αμερικανός πυροβολήθηκε από την αστυνομία κατά τη διάρκεια μιας διακοπής της κυκλοφορίας. Η κοπέλα ήταν σε ζωντανή ροή στο Facebook.

Ένα άλλο τραγικό συμβάν έχει γίνει viral επειδή ήταν σε ζωντανή ροή στο Facebook, αλλά αυτή τη φορά η ζωντανή ροή τέθηκε σε λειτουργία για πολύ πιο αθώους  λόγους. Η Keiana Herndon ‘ηταν μία 25χρονη  μητέρα που έκανε live streaming στις 28 Δεκεμβρίου, 2016.

Σκόπευε να τραγουδήσει ζωντανά στο κοινό που την παρακολουθούσε ενώ δίπλα της βρισκόταν το μικρό της παιδί.Το αδιανόητο συνέβη όταν άρχισε να παλεύει με την ομιλία και τινάχτηκε ταυτόχρονα. Σκούπισε τον ιδρώτα από το πρόσωπό της, ενώ ταυτόχρονα το τηλέφωνό της έπεσε στο πάτωμα.

Το live stream έτρεχε ακόμα σε αυτό το σημείο, και η νεαρή μητέρα θα μπορούσε να ακουστεί από τους ακροατές να λαχανιάζει και να πνίγεται. ενώ ο ενός χρόνου γιος της, Rylee, θα μπορούσε να ακουστεί να ουρλιάζει καθώς η μητέρα του πάλευε για τη ζωή της.

Το live stream έτρεχε ακόμα όταν μετά από 30 λεπτά έφτασε ένας οικογενειακός φίλος.Επιτέλους κάποιος κάλεσε τα Επείγοντα.

Δυστυχώς, η παρέμβαση δεν συνέβη αρκετά σύντομα, και η Keiana έχασε τη ζωή της. Η οικογένειά της αισθάνεται ότι  οι άνθρωποι που παρακολουθούσαν το live stream δεν έκαναν τίποτα όταν κάτι ήταν πολύ προφανές ότι πηγαίνει στραβά.

Η μητέρα της, Mary Morgan, έχει δηλώσει ότι η κόρη της υπέφερε από προβλήματα του θυρεοειδούς. Θεωρείται ότι αυτά τα θέματα του θυρεοειδούς προκάλεσαν στην κόρη της  καρδιακή ανεπάρκεια και πρόωρο θάνατο. Μέχρι να γίνει η αυτοψία όμως, η αιτία του θανάτου της νεαρής γυναίκας παραμένει ασαφής.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!