Θεσσαλονίκη: Σε ποιους δήμους θα κλείσουν τα σχολεία


Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, λόγω των προβλημάτων που προκαλεί ο παγετός στους καυστήρες των σχολικών κτιρίων. Η απόφαση ελήφθη μετά από ενημέρωση των διευθυντών των σχολείων, έπειτα από την πρόσκληση που απηύθυνε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, από την οποία προέκυψε ότι τα περισσότερα σχολεία αντιμετωπίζουν προβλήματα στη θέρμανση των κτιρίων τους εξαιτίας του ψύχους.

Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία στους Δήμους Καλαμαριάς, Πυλαίας – Χορτιάτη, Νεάπολης – Συκεών, Θερμαϊκού, Χαλκηδόνος και Ωραιοκάστρου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν αύριο ανοιχτοί.

Λόγω του παγετού των τελευταίων ημερών που αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των δήμωνΔέλτα και Παύλου Μελά.

Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται επίσης ότι τα σχολεία του Δήμου Πολυγύρου, όλων των βαθμίδων, δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 9 και μεθαύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή (παγετός, χαμηλές θερμοκρασίες κλπ). Εξαιρούνται τα σχολεία της παραλιακής ζώνης (Μεταμόρφωση, Ορμύλια, Καλύβες, Όλυνθος) τα οποία θα λειτουργήσουν κανονικά με μία ώρα καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων. Οι παιδικοί σταθμοί σε όλο τον Δήμο θα παραμείνουν κλειστοί όπως επίσης και το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αύριο Δευτέρα 09 Ιανουαρίου, σε όλο το Δήμο Νέας Προποντίδας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεων και παγετού), όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, σε δομές τόσο της Πρωτοβάθμιας (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία), όσο και σε δομές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια), καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και στο σύνολο των Κοινοτήτων του Δήμου.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!