Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή


Κλειστά και την Παρασκευή θα παραμείνουν τα σχολεία σε Θεσσαλονίκη, Αλόννησο, Σκόπελο, Σκιάθο, Βόλο και Τρίκαλα λόγω της μεγάλης κακοκαιρίας που έχει πλήξει τις περιοχές.

Συγκεκριμένα, κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Κλειστεί θα είναι και οι παιδικοί σταθμοί.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία στον Βόλο, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου, λόγω του χιονιού και του πάγου που έχει δημιουργηθεί από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αλόννησο, τη Σκόπελο και τη Σκιάθο, αλλά και στους Δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φερραίου.

Κλειστά τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον δήμο Τρικκαίων, όπου οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν μόνο στην πόλη των Τρικάλων.

Κλειστά τα σχολεία και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και στον Δήμο Καλαμπάκας καθώς και το ΤΕΙ Θεσσαλίας σε Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα.

Κλειστές θα είναι και οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και όλα τα γυμνάσια του δήμου Βέροιας. Ωστόσο, ανοιχτά θα είναι τα Λύκεια του Δήμου.

Κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης στους δήμους Κιλκίς, Πολυγύρου, Κατερίνης, Έδεσσας, Κοζάνης και Εορδαίας.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!