Αυτός είναι ο 60χρονος που αποπλανούσε παιδιά στις Σέρρες


Δεκτό έγινε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών το αίτημα της Ασφάλειας να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 60χρονου που είχε συλληφθεί στις 5 Ιανουαρίου μετά από καταγγελίες των γονέων δύο 12χρονων παιδιών σε βάρος των οποίων έκανε ασελγείς πράξεις στις 9 Δεκεμβρίου και ενός ακόμη 12χρονου που είχε ξεφύγει από τα χέρια του την ίδια ημέρα και στην ίδια περιοχή.

Ο δράστης ονομάζεται Μάριος Πασσαλής του Δούκα και της Δέσποινας, που γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1957 στην Ξάνθη και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα και καθ’ υποτροπή σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 60χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο σπίτι του σε πόλη της Θράκης και αρχικά  αρνήθηκε κάθε σχέση με τις επιθέσεις εναντίον παιδιών στις Σέρρες, αλλά στην συνέχεια ομολόγησε μετα την ανααγνώριση από τα τρία 12χρονα παιδιά που κλήθηκαν στην Ασφάλεια και τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα!

Τα στοιχεία του δόθηκαν στην δημοσιότητα ώστε να διερευνηθεί αν έχει κάνει πααρόμοιες πράξεις και σε άλλες πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

 

 

 

 

eleftherostypos

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!